Φιλανδία 2018:Ο Brian Friedman επίσημα ο καλλιτεχνικός διευθυντής για την Saara AaltoΟ Brian Friedman επίσημα ο καλλιτεχνικός διευθυντής για την Saara Aalto
στο UMK 2018 και στην Eurovision.
Ο Αμερικανός χορευτής και χορογράφος ανακοινώθηκε ότι θα είναι πίσω από τις εμφανίσεις της Saara Alto στη φινλανδική διαδικασία επιλογής τραγουδιού και για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο. Ο Brian Friedman είναι γνωστός για τις συνεργασίες σε μουσικά video clip με τις Britney Spears, Mariah Carey και Cher.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία MTV Video, δύο βραβεία μουσικής παραγωγής βίντεο και πέντε βραβεία για τα Αμερικανικά βραβεία χορογραφίας. Έχει εργαστεί στο X Factor του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες, Dancing with the stars και στο America's gots talent.
Η Saara Aalto έχει στην φαρέτρα της τρία τραγούδια που θα προβληθούν στη φινλανδική εθνική επιλογή UMK 2018. Τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν μεμονωμένα στο κοινό τρεις συνεχόμενες Παρασκευές: το πρώτο τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου, στη συνέχεια το δεύτερο στις 16 Φεβρουαρίου και το τρίτο θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου.

Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του Brian Friedman