Λευκορωσία 2018: Η EBU επιτρέπει στον Alekseev να ερμηνεύσει το "Forever" στη Eurovision 2018.



Η EBU επέτρεψε στον Alekseev να τραγουδήσει την αρχική σύνθεση του τραγουδιού του "Forever" στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2018.


Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός BTRC αποκάλυψε ότι η EBU επέτρεψε στον Alekseev να τραγουδήσει το τραγούδι του "Forever" στη Λισαβόνα, παρά το γεγονός ότι η αρχική έκδοση εκτελέστηκε πριν από την 1η Σεπτεμβρίου. Ο Alekseev αρχικά έκανε οντισιόν για τον τελικό της Λευκορωσίας χρησιμοποιώντας την αρχική σύνθεση του τραγουδιού και την άλλαξε μετέπειτα για την βραδιά του τελικού, ωστόσο θα επανέλθει στην αρχική έκδοση του κομματιού για τον διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ανέφερε επίσης ότι ο Alekseev ταξίδεψε πρόσφατα στη Λισαβόνα για να ετοιμάσει την καρτ ποστάλ του για το διαγωνισμό. Η ταινία μικρού μήκους θα παρουσιάζει τον Alekseev να ξεκινάει ένα μηχανικό ρολόι, ένα από τα κύρια αξιοθέατα της Λισαβόνας. Από εκεί, ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για σόλο συναυλία.

Ο Alekseev κέρδισε τη διαδικασία επιλογής της Λευκορωσίας, κατακτώντας την κορυφή  τόσο από το κοινό όσο και από την κριτική επιτροπή. Ο τραγουδιστής έγινε γνωστός στο “The Voice” της Ουκρανίας. Αρχικά μπήκε στην διαδικασία επιλογής τραγουδιού της Ουκρανίας για την Eurovision 2018, στη συνέχεια όμως απέσυρε την συμμετοχή του για να προσπαθήσει να αντιπροσωπεύσει τη Λευκορωσία.