ΓΑΛΛΙΑ 2018: Η live εμφάνιση των Madame Monsieur μετά το Destination Eurovision










Οι Madame Monsieur το γαλλικό ποπ
συγκρότημα που αποτελείται από τους Έμιλι Σάττ και Ζάν-Κάρλ Λούκας, εκπρόσωποι της Γαλλίας για την φετινή Eurovision με το τραγούδι τους "Mercy", πραγματοποίησαν την πρώτη τους live εμφάνιση, μετά την κατάκτηση του Destination Eurovision, κατά τον δεύτερο ημιτελικό της Ουκρανίας. Με την ερμηνεία τους κατάφεραν να ξεσηκώσουν το παρευρισκόμενο κοινό στους ρυθμούς του "Mercy".
Λίγα λόγια για την μέχρι τώρα πορεία των Madame Monsieur στην Eurovision. Στις 1 Ιανουαρίου 2018 επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο Destination Eurovision 2018 με το τραγούδι "Mercy". 
Το τραγούδι αυτό γράφτηκε για ένα κορίτσι με το ίδιο όνομα που γεννήθηκε στη μέση της Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσης.
Συμμετείχαν στον δεύτερο ημιτελικό που έλαβε χώρα στις 9 Ιανουαρίου 2018 και παρουσιάστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2018. Παρουσίασαν μια άλλη εκδοχή του "Désenchantée" της Mylène Farmer και το τραγούδι τους για τη Eurovision. Προκρίθηκαν στον τελικό, αφού πρώτα κέρδισαν τον ημιτελικό. Τελικά, κατάφεραν να κερδίσουν στον τελικό και έτσι θα εκπροσωπήσουν τη Γαλλία στη Eurovision 2018.