Κύπρος 2018: Η επίσημη ανακοίνωση

Related image

Η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι « Fuego” με σκοπό να « βάλει φωτιά « στη σκηνή !!!
Είναι επίσημο!
Tο ΡΙΚ επισημοποίησε ότι η Ελένη Φουρέιρα συμφώνησε με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου για να "πετάξει" για τη Λισαβόνα με τη σημαία της Κύπρου, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στη Eurovision 2018.
Η γνωστή τραγουδίστρια έχει ήδη ηχογραφήσει σε demo το τραγούδι και αναμένεται να τελειοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πηγές ξεπερνά κάθε προσδοκία και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη μουσική όσο και για το στίχο του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο upbeat άκουσμα, όπως μας έχει συνηθίσει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου και θα ξεσηκώσει στους ρυθμούς του ολόκληρη την Ευρώπη.
Πολλοί μάλιστα το έχουν χαρακτηρίσει ως "την δυνατότερη συμμετοχή της Κύπρου στην ιστορία του θεσμού".

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι στην Κυπριακή αποστολή θα συμμετέχουν επαγγελματίες από Κύπρο, Σουηδία και Ελλάδα, ούτως ώστε τον Μάιο η χώρα μας να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι η Σουηδή σκηνοθέτης και χορογράφος Sacha Jean-Baptise θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρας. 

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό στις 8 Μαίου μαζί με την Ελλάδα.
Το ΡΙΚ μαζί με την κυπριακή αποστολή έχει στόχο να βάλει φωτιά στη σκηνή της Eurovision φέτος με την υπέρλαμπρη Ελένη Φουρέιρα να δίνει ζωή στο τραγούδι του επιτυχημένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου.


Καλή Επιτυχία στην Κύπρος μας!