ΚΥΠΡΟΣ 2018: Η παρουσίαση της εκπροσώπου στο Σπίτι της Κύπρου

Μόλις ολοκληρώθηκε η press conference της υποψήφιας μας Ελένη Φουρειρα
στο σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα,σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου όλοι με ενθουσιασμό και άρτιο κλίμα αναμέναν την παρουσίαση της φετινής εκπροσώπου.


Χαιρετισμοί εκφράστηκαν από την Παπαμιχαηλ Εύη αρχηγό της Κυπριακής αποστολής, τον Διευθυντή του ΡΙΚ κύριου Μαραθεφτη Μιχάλη.

Η Ελένη Φουρειρα με τον Alex P είναι προετοιμασμένοι να ταράξουν τα νερά της Eurovision με το Fuego! όπως δήλωσε η κυρία Παπαμιχαήλ Εύη. Μια μικρή γεύση των στίχων δόθηκε από την εκπρόσωπο: «Πηγαίνω ψηλά, τίποτα δεν με κατεβάζει, νιώθω τη φωτιά μέσα μου»! 

Η Ελένη Φουρειρα ένθερμη,με πολύ ενθουσιασμό και συγκίνηση μίλησε για την Κύπρο.Τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην σκηνή της Eurovision και αυτό που ζητά είναι η φετινή παρουσία της Κύπρου να αγαπηθεί και να μείνει αλησμόνητη ανεξαρτήτως θέσης κατάταξης. Με θερμά λόγια μίλησε για τους συνεργάτες της τόσο για τον Alex P όσο και για την Sacha Jean-Baptiste και ανέφερε ότι είναι μια μοναδική χορογράφος στο είδος της.

Τέλος του Φεβρουαρίου όπως αναφέρθηκε θα τελειώσουν τα γυρίσματα του video clip και επομένως άμεσα θα γίνει και η παρουσίαση του τραγουδιού.

Παρακολουθήστε τα αποσπάσματα της εκπροσώπου μας από την επίσημη παρουσίαση από το Σπίτι της Κύπρου.








Πηγή αποσπασμάτων gossip-tv.gr

Αυτό που απομένει να αναφέρουμε είναι Καλή Επιτυχία στην Κύπρο μας!!!