ΚΥΠΡΟΣ 2018: Το "FUEGO" Eurovision coctail party του ΡΙΚ προς τιμή της εκπροσώπου Ελένης Φουρειρα

Σήμερα στο Hilton Park στην Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το coctail party
παρουσίασης της εκπροσώπου μας Ελένη Φουρειρα και του τραγουδιού εκπροσώπησης "FUEGO".
Σε μια κατάμεστη αίθουσα με πλήθος επωνύμων, δημοσιογράφων και πρώην εκπροσώπων της Κύπρου στον διαγωνισμού της Eurovision,παρών και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ogae Κύπρου καθώς και η συντακτική ομαδα.

Ο Πρόεδρος του Ogae Κύπρου ήταν ο DJ της σημερινής βραδιάς και ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους με επιτυχίες της εκπροσώπου και οχι μόνο.
Ο πρόεδρος του ΡΙΚ καλωσόρισε την εκπρόσωπο Ελένη Φουρειρα και εξέφρασε θερμό λόγο στο καλωσόρισμα.


Η εκπρόσωπος με λόγια συγκίνησης εξέφρασε την αγάπη της για την Κύπρο και υποσχέθηκε ότι θα βάλει φωτιά στην σκηνή της Eurovision και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, συγκεκριμένα λέγοντας ότι "θα τα σπάσω την σκηνή της Eurovision".
Μια μικρή έκπληξη της είχαν επιφυλάξει καθώς αύριο 7/3 είναι τα γενέθλια της.Η ευχή της καθώς έσβησε τα κεράκια..όπως ανάφερε την γνωρίζουμε όλοι.. η Κύπρο μας να φτάσει στην κορυφή του διαγωνισμού.Το coctail party συνεχίστηκε με εναν πλούσιο μπουφέ, εκλεκτά ποτά και με ευχάριστο κλίμα από τους παρευρισκόμενους.
Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και την φετινή εκπρόσωπο μας Ελένη Φουρειρα και να βάλει "FUEGO" στην σκηνή της Eurovision.