ΑΥΣΤΡΙΑ 2018: Ακούστε το “Nobody But You” του Cesár Sampson.



Σήμερα το πρωί, στις 9 Μαρτίου, στο Eurovision.tv έκανε το ντεμπούτο του τραγουδιού του ο εκπρόσωπος της Αυστρίας Cesár Sampson, με τίτλο "Nobody But You".

Ο Cesár δήλωσε στο Eurovision.tv ότι το τραγούδι είναι ταυτόχρονα προσωπικό, αλλά μπορεί και ο κόσμος να συσχετιστεί μ´αυτό. Είπε επίσης ότι είναι περήφανος που θα αντιπροσωπεύσει την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2018 στη Λισαβόνα και ότι ανυπομονεί να βρεθεί στη σκηνή με άλλα ταλέντα από τις υπόλοιπες χώρες. 

"Ένα τραγούδι που, από τη μία πλευρά, περιέχει την ψυχή μου και την ιστορία μου και από την άλλη, μπορεί και το κοινό να ταυτιστεί μ´αυτό το τραγούδι".
- Cesár Sampson

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τη Symphonix International, μια συλλογή μουσικών παραγωγών από τη Βιέννη. Συντελεστές στη δημιουργία του τραγουδιού είναι ο Sebastian Arman, Joacim Persson, Borislav Milanov και ο Johan Alkenäs.

Ο Cesár, ως μέλος του Symphonix International, δεν είναι ξένος στη σκηνή της Eurovision, έχοντας ενεργήσει ως φωνητικός παραγωγός και ως τραγουδιστής στα φωνητικά των δύο προηγούμενων συμμετοχών της Βουλγαρίας. Έχει επίσης αναφέρει ότι η αγαπημένη του συμμετοχή στην Eurovision είναι το “1944” της Jamala και η αγαπημένη αυστριακή του συμμετοχή είναι ο νικητής του 2014, “Rise Like a Phoenix” από την Conchita Wurst.

Η Αυστρία θα διαγωνιστεί στο πρώτο ημιτελικό στις 8 Μαΐου μαζί με την Ελλάδα και την Κύπρο.