ΚΥΠΡΟΣ 2018: Το εκρηκτικό τραγούδι και video clip της Ελένη Φουρειρα που θα βάλει "Fuego" στη Eurovision

Το τραγούδι  με την εκπρόσωπο μας   παρουσιάστηκε  και  επίσημα  στο  δελτίο Ειδήσεων του ΡΙΚ πρίν  απο  λίγο και  η Ελένη Φουρέιρα  είναι έτοιμη να   βάλει ..." Fuego " στη  σκηνή του 63ου Διαγωνισμού της Eurovision  που  θα  διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στη Λισαβονα!

Tα γυρίσματα του βίντεο κλίπ  έγιναν (κυρίως) στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία  Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.Ο εμβληματικός χώρος πάνω  απο το  θέατρο  γέμισε με την εκρηκτική παρουσία  της  Ελένης  και των συνοδών της αφού το βίντεο χαρακτηρίζεται  απο ιδιαίτερο στύλ και " fashion " στοιχεία ! Η δε φωτία στην οποία παραπέμπει άλλωστε ο τίτλος του τραγουδιού έδωσε  ενα εντυπωσιακό  φινάλε  με  την  Ελένη  και  την ομάδα  της  να  πυρπολούν ένα  αυτοκίνητο  με  την ανατολή του ήλιου! Πήραμε  βεβαίως και μία  γεύση  απο τις  μοναδικές χορευτικές  ικανότητες της  εκπροσώπου μας η οποία  φαίνεται  να  επέλεξε  να  αφήσει  πολλά περισσότερα  για  μια  εντυπωσιακή  σκηνική παρουσία στη Λισαβόνα ! 

 H Εκπρόσωπος μας  θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο “Fuego”. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste


Η  χώρα  μας  διαγωνίζεται  στον πρώτο ημιτελικό  στις 8 Μαίου στο δεύτερο  μισό  της  βραδιάς  και  σχολιαστές  μας  φέτος  θα  είναι  ο  Κώστας  Κωνσταντίνου  και  η  Βάσω  Κομνηνού !

*Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς pop stars της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει την κορυφή  με τις Νο1 επιτυχίες που την έστεψαν Βασίλισσα της Ελληνικής Pop μουσικής σκηνής. 
Ξεκίνησε το 2010 την solo καριέρα της όπου μέσα σε λίγους μήνες εκτοξεύθηκε στα charts, σαρώνοντας τα τοπικά μουσικά βραβεία,  τόσο με την ελληνική έκδοση του κομματιού "Chica Bomb" σε συνεργασία με τον Dan Balan, που αναδείχθηκε στο καλοκαιρινό hit της χρονιάς, όσο και με τον πρώτο της δίσκο που σε χρόνο ρεκόρ έγινε πλατινένιος!





Κύπρος !  Καλή Επιτυχία !