Εσθονία 2018: Βρέθηκαν χορηγοί για το φόρεμα "υπερπαραγωγής" της Εσθονίας!



Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες των χωρών
που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision  που θα λάβει χώρα στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας και όλοι βρίσκονται σε πυρετωδώς ετοιμασίες για τις εμφανίσεις τους  η Εσθονία βρήκε τους χορηγούς της.


Σήμερα η αντιπροσωπία της Εσθονίας επιβεβαίωσε πως βρέθηκαν οι χορηγοί και τα λεφτά για το υπερπαραγωγή φόρεμα τις Elina Nechayeva.

Χάρη στους χορηγούς που βρέθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η Εσθονία και η Elina Nechayeva είναι σε θέση να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Οι χορηγοί είναι : Saku Suurhall (the home of 2002 Eurovision and Eesti Laul), Carglass, Estravel and clothing brand River Island.

Ο αρχηγός της Εσθονικής αποστολής Mart Normet είπε χαρακτηριστικά: "Η Eurovision μπορεί να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όταν είσαι ένα μικρό έθνος με μεγάλες ιδέες, έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε μια λύση".

Η εκπρόσωπος της Εσθονίας Elina Nechayeva μόλις άκουσε τα καλά νέα είπε χαρακτηριστικά:  "Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους χορηγούς για τη βοήθειά τους, στην ομάδα της Εσθονίας που προσπάθησε τόσο σκληρά για να συμβεί αυτό και σε όλους τους οπαδούς εκεί έξω που μου έστειλαν μηνύματα υποστήριξης. Δεν μπορώ να περιμένω να πάω εκεί έξω και να σας κάνω όλους υπερήφανους. "

 Ο αρχηγός της Εσθονίας Mart Normet , η εκπρόσωπος της Εσθονίας Elina Nechayeva και όλοι η ομάδα είναι έτοιμη να πετάξουν στην Λισαβόνα και να κάνουν την Εσθονία υπερήφανη.

 Εσείς είστε έτοιμοι να δείτε την Εσθονία με το φόρεμα  υπερπαραγωγή; Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε παρά Good Luck Estonia.