Ο Ogae Κύπρου συναντά τα εγγεγραμμένα μέλη στην ετήσια γενική συνέλευση και ανακοινώνει την βαθμολογία του..Πού δίνει το 12αρι της η Κύπρος.













Στον πολυχώρο upside down στην Λευκωσία το Διοικητικό Συμβούλιο του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision,
Ogae Κύπρου καλωσόρισαν τα εγγεγραμμένα μέλη στην ετήσια γενική συνέλευση.
Ο πρόεδρος του Ogae Κύπρου κος. Ζαμπάς Ανδρέας στην εναρκτήρια ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, στην συνέχεια της ομιλίας του ανέφερε την επιτυχή πορεία του Ogae το τελευταίο έτος, με την επιτυχή διοργάνωση εκδηλώσεων και ανήγγειλε τις σκέψεις για τις μέλλουσες εκδηλώσεις όπου σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση των εκδηλώσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι φέτος θα διατεθούν ως προς αγορά t-shirts του Ogae Κύπρου με την φετινή μας συμμετοχή, το t-shirt είναι απίστευτα ωραίο και FUEGO...οποίος επιθυμεί την αγορά αυτού με μικρό οικονομικό τίμημα μπορεί να επικοινωνήσει μεσω e-mail στο ogae.cyprus@gmail.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο του OGAE Cyprus αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Ανδρέας Ζαμπάς Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Κυριάκου Γραμματέας: Γιώργος Φάντης Ταμίας: Γιώργος Ευρυπίδης Μέλος: Άννα Λιπέρη Μέλος: Κορίνα Μιχαηλά Μέλος: Γιάννης Αντωνίου Μέλος: Γιάννος Κυριάκου

Στο τέλος της ετήσιας γενικής συνέλευσης παρουσιάστηκε η βαθμολογία του Ogae Κύπρου για το Ogae International Poll, η παρουσίαση της βαθμολογίας των εγγεγραμμένων μελών άλλαζε διαρκώς την τελική δεκαδα και όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και φτάσαμε στην τελική δεκάδα για φέτος...Τα αποτελέσματα αποστάλθηκαν στον Ogae International και υπομονή μέχρι το επόμενο Σάββατο όπου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση απο τον Ogae International.


Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του OGAE Cyprus, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ogae.cyprus@gmail.com
Αναφέροντας τα στοιχεία σας (ΟνοματεπώνυμοΤηλέφωνοΔιεύθυνσηE-mail και μια φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου σε ηλεκτρονική μορφή για την έκδοση ταυότητας). Ακολούθως θα σας στείλουμε τον αριθμό του τραπεζικού μας λογαριασμού για να καταθέσετε την ετήσια συνδρομή μέλους (€20 ετησίως).