EUROVISION 2018: H dress (jury) rehearsal του Δεύτερου Ημιτελικού όπου ψηφίζουν οι επιτροπές



Oλοκληρώθηκε η jury rehearsal του Β Ημιτελικού της Eurovision 2018 στην Altice Arena  με 18 τραγούδια  να  διεκδικούν τα υπόλοιπα 10 εισιτήρια του τελικού του Σαββάτου.
 Η πρόβα  μεταδόθηκε μέσω κλειστού κυκλώματος στις 5μελής επιτροπές των 18 χωρών που συμμετέχουν απόψε καθώς και σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία που ψηφίζουν σε αυτόν τον ημιτελικό. Το αποψινό σόου θα χρησιμοποιηθεί ως "back-up "σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος την βραδιά του αυριανού ημιτελικού.


1. ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Tο φαβορί στα στοιχήματα για πρόκριση στον τελικό αλλά  και για νίκη στο διαγωνισμό Νορβηγία με τον Alexander Rybak που θέλει να μας μάθει πως γράφεται ένα τραγούδι...

2. ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δεύτερη  εμφανίζεται η Ρουμανία με το Goodbye από τους Humans .Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχήματα κατέχει την 12η θέση  για πρόκριση στο τελικό.

3. ΣΕΡΒΙΑ
Ο Sanja Ilic και οι Balkanika  μας παρουσιάζουν το τραγούδι τους «Nova Deca» με παραδοσιακός ήχο!Η Σερβία για  την ώρα κατέχει  την 14η θεση  στα  στοιχήματα για πρόκριση της στο τελικό. 

4. ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
 Ο Άγιος Μαρίνος – Jessika feat. Jenifer Brening, αναρωτιούνται "ποιοί είναι"  ενώ στη σκηνή μαζί τους  συμμετέχουν  ρομπότ....  Η θέση τους  στα  στοιχήματα του ημιτελικού είναι 18η ...

5. ΔΑΝΙΑ  
Ο Rasmussen ερμηνεύει το «Higher Ground». Η εμφάνιση τους δημιουργεί ατμόσφαιρα Βίκινγκ με τα ρούχα, τις κινήσεις και την έκφραση του τραγουδιστή.Στα  στοιχήματα  έχουν την 7η θέση

6. ΡΩΣΙΑ  
Julia Samoylova με το " I won’t break"  και εντυπωσιακή εμφάνιση στην κορυφή του παγόβουνου, όπου το κοινό την υποδέχεται θερμά! Στα  στοιχήματα περνάει και δεν περνάει τελικο αφού της δίνουν  την 11η θέση.

7. ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Οι Doredos με το «Lucky Day» και με τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού τα στοιχήματα  τους φέρνουν στην 4η θέση για πρόκριση στον τελικό .

8.ΟΛΛΑΝΔΙΑ
 Ο  Waylon με το "Outlaw in ’em. " στα στοιχήματα  δείχνουν να  περνάνε 8οι.


9. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ένατη  απόψε εμφανίστηκε  η  Jessica Mauboy και το «We got love» το οποίο βρίσκεται στην 5η θέση των στοιχημάτων.


10. ΓΕΩΡΓΙΑ

Οι Ethno Jazz Band Iriao μας τραγουδούν «πάνω στα σύννεφα» με κόκκινο φόντο For you! Στα στοιχήματα καταλαμβάνουν την 15η θέση 


11. ΠΟΛΩΝΙΑ
Οι Gromme feat. Lukas Meijer και το «Light me up». και τα στοιχήματα τους φέρνουν  στην 6η θεση.



12. ΜΑΛΤΑ

Δυναμική η  Christabelle για την Μάλτα με το taboo και η Θέση κατάταξης σύμφωνα με τα στοιχήματα 13η.

13. ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Οι AWS με το  «Vizlat Nyar» και με  μια  επιτυχημένη σκηνοθεσία ,τα στοιχήματα τον φέρνουν στην 9η θέση .

14. ΛΕΤΟΝΙΑ
Η Laura Rizzotto για την Λετονία είναι το "Funny girl." . Θέση κατάταξης σύμφωνα με τα στοιχήματα 10η

15. ΣΟΥΗΔΙΑ
Ο  Benjamin και το «Dance you off».είναι το 2ο φαβορί του ημιτελικού .


16. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Το Μαυροβούνιο, με τον Vanja Radovanovic και το "inje".με  δύναμη από τα Βαλκάνια,η Θέση κατάταξης τους σύμφωνα με τα στοιχήματα 16η.

17. ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Η Lea Sirk εμφανίζεται  με ρόζ μαλλιά  και ερμηνεύει  το  «Hvala, ne» και τα προγνωστικά τη φέρνουν στην προτελευταία θέση.

18. ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Ο δεύτερος ημιτελικός ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή της Ουκρανίας, "Under the ladder." Ο Μelovin σηκώνεται από το «τάφο του», πάει στο πιάνο του, βάζει φωτιά στη σκάλα του. Θέση κατάταξης σύμφωνα με τα στοιχήματα 3η.