EUROVISION 2018: Το outsider που έγινε το απόλυτο φαβορί για την φετινή Eurovision.



Όπως όλοι γνωρίζουμε η Κύπρος μας φέτος
εκπροσωπείτε από την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego».  «Fuego» στα ελληνικά σημαίνει «Φωτιά».

Όπως όλοι ξέρουμε η Ελένη μας στην αρχή πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στην Altice Arena  τα στοιχήματα μας έδειχναν για τον ημιτελικό ότι περνούσαμε δεν περνούσαμε αφού φιγούραρε  (10-12) θέση. Στον τελικό πάλι φιγούραρε κάτω από την 16η θέση.

Όταν όμως  η Ελένη μας πάτησε το πόδι της στην Λισαβόνα όλα ανατράπηκαν.


Όταν πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στο Altice Arena (30/04) από 11η που ήταν για τον πρώτο ημιτελικό  εκτοξεύθηκε στην 8η θέση και για τον τελικό από 16η θέση μπήκε στο TOP10. Από τότε ξεκίνησε η ανοδική πορεία μας στα στοιχήματα.




Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Πρόβα για τον Πρώτο Ημιτελικό εκεί είναι που η Φουρειρα αποθεώθηκε στα στοιχήματα και από την 8η θέση βρέθηκε να φιγουράρει στο TOP5  για τον τελικό. Το βράδυ της ίδιας ημέρα πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη Γενική Πρόβα όπου ψήφιζαν και οι κριτικές επιτροπές που λαμβάνουν μέρος στον πρώτο ημιτελικό. Μετά το τέλος της πρόβας η Ελένη μας πλέον φιγούραρε στην 3η θέση στο Τελικό. 

Σήμερα το πρωί όμως είναι αυτό που όλοι μας δεν το πιστεύαμε… και ακόμη δεν το πιστεύουμε. Η εκρηκτική Ελένη Φουρειρα και το τραγούδι της «Fuego» είναι πλέον και επίσημα το ΝΕΟ ΦΑΒΟΡΙ για την φετινή Eurovision.





Σίγουρα όλα ανατρέπονται και για αυτό εμείς συνεχίζουμε να την στηρίζουμε…

Σήμερα λοιπόν είναι ο πρώτος Ημιτελικός .  Ο OGAE CYPRUS θέλει να ευχηθεί εκ μέρους oλων των μελών του Καλή Επιτυχία στην Κύπρο και στην Ελλάδα μας. Καλή Επιτυχία στην Ελένη Φουρειρα και στην Γιάννα Τερζή.