EUROVISION 2019: Το KAN ανοίγει τη διαδικασία υποβολής για το ποιός θα σχεδιάσει τις καρτ-ποστάλ του Τελ Αβίβ!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας KAN, έχει ήδη ξεκινήσει σχέδια για τα μοντάζ του
επόμενου έτους, ανοίγοντας μια διαδικασία υποβολής για να βρει τον καλύτερο παραγωγό για τις υπέροχες καρτ-ποστάλ που παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος πριν την ερμηνεία του κάθε καλλιτέχνη στον Διαγωνισμό.

Ο προϋπολογισμός παραγωγής ανέρχεται στα 1,2 εκατ. Ευρώ για τις καρτ-ποστάλ του 2019. 
Η εφημερίδα Israel Hayom αναφέρει ότι η διορία υποβολής για τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να καταχωρήσουν το ενδιαφέρον τους θα κλείσει στις 28 Οκτωβρίου. Ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα είναι υπεύθυνος για το 100% του έργου. Αυτό περιλαμβάνει τη μαγνητοσκόπηση, την έρευνα, τις τοποθεσίες για τα γυρίσματα, καθώς και τη διατήρηση του συμφωνημένου προϋπολογισμού.

Προϋπολογισμός 5 εκατ. ΝΑΚ (περίπου 1,2 εκατ. Ευρώ) θα διατεθεί για όλο το κόστος παραγωγής. Τα 3,3 εκατομμύρια ΝΑΚ (περίπου 767.000 ευρώ) θα αφιερωθούν αποκλειστικά στις ίδιες τις καρτ-ποστάλ. 

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η διαφήμιση αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός υπολογίζεται για 46 χώρες. Δεν είναι γνωστό αν ο αριθμός αυτός αποφασίστηκε πριν από την ανακοίνωση της απόσυρσης της Βουλγαρίας.

Μόλις επιλεχθεί κάποιος παραγωγός θα πρέπει να υποβληθούν δύο δοκιμαστικά βίντεο πριν από οποιαδήποτε επίσημη μαγνητοσκόπηση. Εάν τα δοκιμαστικά εγκριθούν από την EBU, η λήψη των καρτ-ποστάλ πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2019.

Η κάρτ-ποστάλ της Netta από τη Λισαβόνα προσέλκυσε μόλις πάνω από 183.000 views που ακολούθησε πολύ κοντά η Ελένη Φουρέιρα με 181.000 views.