ΚΥΠΡΟΣ 2019: "Replay" για την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.


Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα που αποκαλύπτει τον τίτλο της επερχόμενης συμμετοχής της στην Eurovision 2019, που
ονομάζεται "Replay". Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Alex Papaconstantinou μαζί με τον Teddy Sky, τον Albin Nedler, τον Kristofer Fogelmark και τον Viktor Svensson.
Ο Alex Papaconstantinou , δημιουργός του φετινού 'Fuego', έχει επιβεβαιωθεί ως ο συνθέτης και για την επόμενη συμμετοχή της Κύπρου στο θεσμό.


Είναι προφανές ότι η Κύπρος προσπαθεί για άλλη μια φορά να φτάσει στην κορυφή του πίνακα των αποτελεσμάτων βασιζόμενη σε μια ισχυρή και πεπειραμένη ομάδα συνθετών στην Eurovision, καθώς και στην καταξιωμένη σκηνοθέτη και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.


Υπάρχουν επίσης έντονες φήμες σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει  την Κύπρο στο Τελ Αβίβ. Σε προηγούμενες αναφορές, η ελληνο-γεωργιανή τραγουδίστρια Τάμτα αναφέρθηκε ως η ερμηνεύτρια που πιθανότατα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Ωστόσο, με νέες εξελίξεις και με μια εικόνα που δημοσίευσε το ΡΙΚ όπου εμφανίζεται ο τίτλος του τραγουδιού αλλά και μια φιγούρα που μας παραπέμπει σε άνδρα τραγουδιστή φαίνεται ότι ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι επίσης μια ισχυρή επιλογή.


Όπως πάντα αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από το ΡΙΚ όσον αφορά τον τίτλο του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision καθώς και τον καλλιτέχνη που θα το ερμηνεύσει.