ΚΥΠΡΟΣ 2019: Η πρώτη συνέντευξη της Τάμτα μετά την επίσημη ανακοίνωση













Η εντυπωσιακή, fashion icon και ταλαντούχα Τάμτα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ, εμφανίσθηκε σήμερα
σε μια μίνι συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Hour" του Ανδρέα Γιόρτσιου, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση των συναισθημάτων της και των σχεδίων για την συμμετοχή της Κύπρου στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision.

Με ανανεωμένο look και με μεγάλο ενθουσιασμό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Αρχικά δήλωσε την μεγάλη της χαρά, ενθουσιασμό για την συμμετοχή της στην Eurovision καθώς εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θεωρεί μεγάλη της τιμή που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΡΙΚ της πρότεινε να είναι η εκπρόσωπος της χώρας.
Στην συνέχεια δήλωσε οτι σημαντικό ρόλο στο τελικό της "Ναι" για την συμμετοχή της έπαιξε ο συνθέτης Alex P, όπου εχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για την Eurovision με το τραγούδι "Unloved" αλλά για ζήτημα λίγων ωρών έχασαν την προθεσμία υποβολής της συμμετοχής τους.

Εξέφρασε την μεγάλη της εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα καθώς και στην χορογράφο Sacha Jean-Baptiste και με την ίδια να πλάθει ήδη εικόνες για την σκηνική της παρουσία και την παρουσίαση του τραγουδιού, όπως και η ίδια ανάφερε ο διαγωνισμός της Eurovision δεν παύει εκτός από μουσικός διαγωνισμός να είναι και ένα τηλεοπτικό project. 

Μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου δήλωσε ότι η πρόκριση της Κύπρου στον τελικό μπορεί να της γεννά λίγο άγχος, αλλά υπόσχεται οτι η ίδια και όλη η ομάδα θα δουλέψουν σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με ευχές και με την αναμονή στο να ακούσουμε το τραγούδι καθώς την επίσημη παρουσίαση της εκπροσώπου στην Κύπρο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη, πηγή ilovestyle.com