ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 2019: Σήμερα στις 12:00 (ώρα Κύπρου) η αποκάλυψη των 6 υποψηφίων και η πρώτη μετάδοση των τριών τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στο “Eurovision You Decide” στην εκπομπή του Ken Bruce.















Σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ken Bruce στο BBC Radio 2 θα μεταδοθούν για πρώτη φορά τα 3 υποψήφια τραγούδια στις
12:00 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου) που θα διαγωνιστούν στον Εθνικό Τελικό “Eurovision You Decide” καθώς θα ανακοινωθούν και οι 6 καλλιτέχνες. Μπορείτε να ακούσετε τη ζωντανή μετάδοση των τραγουδιών ΕΔΩ. και μετέπειτα να μάθετε όλες τις πληροφορίες για τους συμμετέχοντες αλλά και να ακούσετε ξανά τα τραγούδια στην επίσημη σελίδα του ΒΒC/EUROVISION

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιλέξει τον εκπρόσωπο του για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Το BBC ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει την εκπομπή στο BBC 2 εκείνο το βράδυ.

Ο Måns Zelmerlöw και η Mel Giedroyc θα επιστρέψουν ως οικοδεσπότες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος θα υπάρχουν 3 υποψήφια τραγούδια τα οποία κάθε ένα από αυτά θα εκτελεστεί από δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες. Συνολικά έξι τραγουδιστές θα λάβουν μέρος σ´αυτή τη διαδικασία που ονομάζεται “Sing Off” και στη τελική φάση θα περάσουν μόνο τρεις καλλιτέχνες όπου ο νικητής της βραδιάς θα αναδειχθεί μέσω ειδικού πάνελ και από την ψηφοφορία του κοινού.
Ο εθνικός τελικός θα ξεκινήσει στις 20:30 CET και θα ολοκληρωθεί στις 22:00 στις 8 Φεβρουαρίου.