ΚΥΠΡΟΣ 2019: Όλα όσα συνέβησαν κατά την πρώτη συνάντηση της Dream Team στην Αθήνα









Το dream team της κυπριακής συμμετοχής
συναντήθηκαν στην Αθήνα καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση.

Ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ κ. Μαραθεύτης Μιχάλης, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής κα. Παπαμιχαήλ Εύη, ο συνθέτης του τραγουδιού Άλεξ Παπακωνσταντίνου και η χορογράφος Sacha Jean-Baptiste συνάντησαν την φετινή μας εκπρόσωπο ΤΑΜΤΑ, συνέφαγαν μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και οι πρώτες συζητήσεις τέθηκαν επί τάπητος.
Η Sacha Jean-Baptiste κατά την παραμονή της στην Αθήνα επισκέφθηκε το μουσείο της Ακρόπολης με φωτογραφία της που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει την επίσκεψη της στο πιο σύγχρονο μουσείο πολιτισμού της Ευρώπης.
Βέβαια, οι παλιές αγάπες-συνεργασίες δεν ξεχνιούνται... καθώς συναντήθηκε με την "Queen" της Ελένη Φουρέιρα, με το να περισσεύει η χαρά της συνάντησης.
Η  Sacha Jean-Baptiste αποδέχθηκε την πρόσκληση συνέντευξης του Οδυσσέα Μητσόπουλου και συντονισμένοι στην συχνότητα του Alpha tv την Δευτέρα στην εκπομπή "Τι λέει" αναμένουμε στο εάν θα μας αποκαλύψει λεπτομέρειες της φετινής μας συμμετοχής.
Η dream team όπως συνέβηκε και επέρυσι με την Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκαν την Τάμτα στο μαγαζί που εμφανίζεται, με απώτερο σκοπό η χορογράφος να αρχίσει να πλάθει την σκηνική παρουσία της φετινής μας συμμετοχής.
Πατώντας σε αυτά τα link μπορείτε να δείτε στιγμές της εμφάνισης της Τάμτα από εκείνη την βραδιά.

Κατά τις επόμενες ημέρες η Τάμτα ετοιμάζει βαλίτσες για την Σουηδία για την ηχογράφηση του τραγουδιού, για το πότε θα το ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι ακόμη παραμένει άγνωστο.

Αναμένουμε όλοι μας για τις επόμενες εξελίξεις και νέα.