ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2019: Η Ολλανδία επέλεξε και το όνομα αυτού... Duncan Laurence
















Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η Ολλανδία θα
εκπροσωπηθεί από τον τραγουδιστή και στιχουργό Duncan Laurence στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.
Ο Duncan, ηλικίας 24 ετών, επελέγη εσωτερικά για να εκπροσωπήσει την Ολλανδία, μετά από την μεγάλη αποκάλυψη, ο Duncan δήλωσε τα εξής:
"Τα τελευταία χρόνια πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αντιπροσώπευαν την Ολλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν είμαι γνωστός, αλλά αυτό είναι επίσης και καλό.Η Ολλανδία έχουν πολλούς νέους και ταλαντούχους μουσικούς. Η συμμετοχή μου αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μπορείτε να πάρετε ξαφνικά την ευκαιρία να εκπροσωπήσετε τη χώρα σας σε μια διεθνή σκηνή. Είμαι πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου ... Θα δώσω τα πάντα!"

 Έχει ήδη λάβει επαίνους από την Ilse DeLange η οποία ήρθε δεύτερη το 2014 εκπροσωπώντας την Ολλανδία ως μέλος των Common Linnets. Είπε τα εξής στην ανακοίνωση αυτή:
"Ο Duncan είναι ιδιαίτερος. Τα τραγούδια του είναι πολύ διεθνή και αυθεντικά. Ο Duncan έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται για μια μεγάλη ευκαιρία όπως αυτή. Για αυτόν, η μουσική έρχεται πάντα πρώτη"

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Όλες οι λεπτομέρειες έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται η  κυκλοφορία του την Πέμπτη 7 Μαρτίου.