ΜAΛΤΑ 2019: Με την Michela Pace στο Τελ Αβίβ!


Το μικρό νησί της Μεσογείου αποφάσισε χθές βράδυ τον εκπρόσωπό του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

 Mε την χθεσινή ολοκλήρωση   του X-Factor νικήτρια και ταυτόχρονα  εκπρόσωπος  της χώρας  στον 64o διαγωνισμό  στέφθηκε  η Michela Pace!


Οι πρώτες ακροάσεις  ξεκίνησαν  τον Οκτώβριο του 2018 και στον τελικό του X-factor διαγωνίστηκαν  τέσσερις φιναλίστ.
Τα ονόματα και οι ομάδες  αυτών ήταν :

Owen Leuellen (αγόρια)
Nicole Frendo (Κορίτσια)
Michela Pace (Κορίτσια)
Petra (Πάνω από 25)

Ο νικητής αποφασίστηκε με συνδυασμένη ψήφο 50% από την κριτική επιτροπή και 50% από το τηλεοπτικό κοινό. Όπως και σε προηγούμενες εμφανίσεις, οι τέσσερις κριτές ήταν: 
η Ira Losco (αγόρια), ο Howard Keith Debono (κορίτσια), ο Ray Merciega (overs) και η Alexandra Alden (ομάδες).


Ο νικητής ανακοινώθηκε από τον οικοδεσπότη Ben Camille.
"Η νικήτρια του X-factor είναι η Michela Pace η οποία θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα γίνει στο Τελ-αβίβ του Ισραήλ."

Παράλληλα με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision  τον Μάιο, η Michela Pace εξασφάλισε επίσης ένα συμβόλαιο  με τη δισκογραφική Εταιρεία  Sony Music Italy.

Ας παρακολουθήσουμε το βίντεο με τα τραγούδια που ερμήνευσε η  Michela Pace κατά τη διάρκεια του τελικού του X-factor Malta.Η Michela Pace είναι 17 ετών και κατάγεται  από το νησί Gozo. Είναι φοιτήτρια στη σχολή τεχνών και  Επιστημόνων της Βικτώριας. Κατά τη διάρκεια του χρόνου της στο X Factor της Μάλτας,  μέντορας της ήταν ο  Howard Keith Debono.
Ο τρόπος επιλογής σχετικά με το τραγούδι που θα ερμηνέυσει η 
ταλαντούχα Michela Pace θα επιλεχθεί’’ εσωτερικά’’ !
Είστε ευχαριστημένοι με την νικήτρια  του X-Factor; 
Ενημερώστε μας με τα  σχόλια σας  παρακάτω.Συντάκτης : 
Μίνως Αλεξάνδρου        (esctoday)