EUROVISION 2019: Οι οικοδεσπότες του φετινού διαγωνισμού
















Ο ΚΑN, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, αποκάλυψε ένα από τα
μεγαλύτερα μυστήρια γύρω από τον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αποκαλύπτοντας σήμερα τα ονόματα των οικοδεσποτών της Eurovision του 2019.
Οι Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar και Lucy Ayoub θα έχουν τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσουν τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Erez Tal
Ήταν το 2018 ο Ισραηλινός σχολιαστής της Eurovision. Έχει κερδίσει μεγάλη φήμη και αναγνώριση στο Ισραήλ επειδή φιλοξένησε την ισραηλινή εκδοχή του Big Brother-HaAh HaGadol.
Ο Τal θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους και βετεράνος τηλεοπτικός παρουσιαστής στο Ισραήλ και τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενήσει πολλές σημαντικές παραγωγές στο ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Keshet.
Ο Erez είναι επίσης γνωστός για τη δημιουργία και φιλοξενία του τηλεοπτικού παιχνιδιού The Vault, το οποίο έχει πουληθεί σε 23 περιοχές παγκοσμίως, καθιστώντας το την πιο επιτυχημένη μορφή παιχνιδιού του Ισραήλ στον κόσμο.

Bar Rafaeli
Το παγκοσμίου φήμης supermodel, Bar Refaeli, θα συνοδεύσει τον Erez Tal στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Το διεθνώς αναγνωρισμένο ισραηλινό μοντέλο έχει φιλοξενήσει διάφορες διεθνείς τηλεοπτικές εκπομπές και εκδηλώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Όπως η πρώτης έκδοση του X Factor Israel το 2013.
Η Bar είναι ένα διεθνές supermodel και είναι ένα από τα πρώτα ισραηλινά μοντέλα που εμφανίστηκαν στο εξώφυλλο της έκδοσης Sports Illustrated Swimsuit. Έχει πλούσια εμπειρία στην παρουσίαση και μετάδοση, έχοντας δημιουργήσει το δικό της show casting show Million Dollar Shooting Star το 2012

Lucy Ayoub
Η Lucy Ayoub θα είναι επίσης μια από τους οικοδεσπότες της Eurovision του 2019, ήταν η ισραηλινή εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2018 στη Λισαβόνα.
Η Lucy είναι το πιο ελπιδοφόρο νέο ταλέντο του Ισραήλ.

Assi Azar
Ο Assi Azar είναι  γνωστός  στην ευρύτερη κοινότητα της Eurovision καθώς φιλοξενεί την ισραηλινή εθνική επιλογή The Rising Star στο κανάλι 12 και είναι αρκετά δημοφιλές στο Ισραήλ. Είναι νέος, μοντέρνος και έχει κερδίσει μεγάλη φήμη, όνομα και αναγνώριση από το νεανικό κοινό στη χώρα του.
Το OUT Magazine συμπεριέλαβε τον Assi στην παγκόσμια κατάταξή των 100 πιο επιφανών ομοφυλόφιλων ατόμων.