ΡΩΣΙΑ 2019: Ο Sergey Lazarev επιστρέφει με το τραγούδι "Scream" στην σκηνή της Eurovision
















Ο  RTR, επέλεξε τον Sergey Lazarev μέσω εσωτερικής ανάθεσης προκειμένου να υπερασπιστεί τα ρωσικά χρώματα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Ο Sergey Lazarev θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2019 με το τραγούδι «Scream». Αυτή τη φορά ο Sergey επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision με εντελώς διαφορετικό ύφος και είδος μουσικής.
Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Kosntankin Cherepkov, ο οποίος  αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το μουσικό βίντεο και την έννοια πίσω από τον τίτλο τραγουδιού:
"Η ιστορία του βίντεο κλιπ εμπνεύστηκε από τους φόβους που όλοι μας μεταφέρουμε από την παιδική μας ηλικία και οι οποίοι μεγαλώνοντας γίνονται "κραυγές". Το νεαρό αγόρι, συμβολίζει τον ήρωα μας Sergey, ενώ το νησί συμβολίζει το τελικό σημείο ενός ταξιδιού που πρέπει όλοι να πάρουμε για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Η ισχυρή μελωδία, οι ισχυροί στίχοι και η εκπληκτική εμφάνιση του Sergey με ενέπνευσαν να δημιουργήσω αυτό το μοναδικό σκοτεινό video clip με ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους"

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φίλιπ Κίρκοροφ με στιχουργό την Sharon Vaughn και ο Άλεξ Παναγή να είναι ο vocal coach του Sergey.
Η συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision του 2019 έχει ηχογραφηθεί στην Μόσχα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μόσχας έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στην παραγωγή του τραγουδιού. Την σκηνοθεσία του Sergey στην σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Καλή Επιτυχία Ρωσία!