ΠOΛΩΝΙΑ 2019 : Το τραγούδι ‘’Pali sie’’ θα ερμηνεύσουν οι Tulia








Το κρατικό κανάλι της Πολωνίας επέλεξε ‘’κεκλυσμένων των θυρών’’ το τραγούδι
που θα ερμηνεύσει το γνωστό συγκρότημα της χώρας ‘’Tulia’’ λέγεται ‘’Pali sie’’ ( φωτιά της αγάπης) και το πιθανότερο να ερμηνευτεί στα πολωνέζικα στην σκηνή του Τελ-Αβίβ.
 Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα κορίτσια. Τα ονόματα τους είναι,  Patrycja Nowicka, Dominika Siepka, Joanna Sinkiewicz and Tulia Biczak( γιαυτό και το όνομα του γκρούπ) 
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018 και παρά τη σύντομη καριέρα τους οι Tulia έχουν ήδη καταφέρει πολλά. Τη χρονιά που μας πέρασε εμφανίστηκαν στα “FRYDERYKI 2018” στο πλευρό της επιτυχημένης τραγουδίστριας Natalia Nykiel και του συνθέτη και μουσικού (jazz πιανίστας) Pianohooligan. Την ίδια χρονιά συμμετείχαν στο μακροβιότερο Πολωνικό μουσικό φεστιβάλ στο Opole κερδίζοντας τρία βραβεία, ενώ ακολούθησαν εμφανίσεις και συμμετοχές και σε άλλα φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στα τέλη Μαΐου 2018 παρέλαβαν τις πλατινένιες πωλήσεις του πρώτου τους δίσκου ενώ στα τέλη του καλοκαιριού πραγματοποίησαν τη πρώτη τους solo συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας πουλήθηκαν αρκετά γρήγορα. Έχουν διασκευάσει 2 πολύ γνωστά τραγούδια, το “Nothing else matters” των Metallica και το “Enjoy the silence” των Depeche Mode.



Ακούστε το ‘’Pali sie’’ από κάτω.






Συντάκτης 
Μίνως Αλεξάνδρου