ΚΥΠΡΟΣ 2019 : "Beautiful Tamta!" - Οgae Cyprus











Ένα φωτεινό αστέρι
Πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή με τη συμμετοχή της
στο ελληνικό talent show "Super Idol". Έχει αποκτήσει αρκετά βραβεία και μέχρι σήμερα κατάφερε να συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης Showbiz. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, και «έδωσε» τη φωνή της σε παιδική ταινία. Συμμετείχε ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας. Σχεδίασε τη δική της σειρά ρούχων και παρουσίασε τηλεοπτικά επίδειξη μόδας με μουσική. Ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας “Panic Records”. Και, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κοινού τόσο σε Κύπρο όσο και στην Ευρώπη με την συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι "Replay" σε στίχους του Άλεξ Παπακωνσταντίνου.






Δύσκολα χρόνια

Η Τάμτα, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Τιφλίδα (Γεωργία). Όπου ουσιαστικά μεγάλωσε με πολλές στερήσεις και απίστευτες δυσκολίες, λόγω φτώχιας, μαζί με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της.
Όταν ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι γυναίκες είμαστε δυνατές! Ειδικά όταν εμπλέκεται στη μέση ένα παιδί, βρίσκουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται […] Οι αγωνίες για το παιδί μου είναι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα. Να είναι υγιές, να έχει ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να εξελιχθεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιο σύντροφο για να τις μοιραστώ. Φυσικά, σε όλο αυτό είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, η οποία με βοήθησε πολύ».






Χαμόγελα ευτυχίας

Η περίοδος που διανύουμε είναι ίσως η καλύτερη για την Τάμτα. Ζει ευτυχισμένη με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένειά της και παράλληλα προωθεί την καριέρα της. Μετά τη γνωριμία της με τη γνωστή στυλίστρια, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Τάμτα έχει εξελίξει το στυλ της και αναδείχτηκε αυτόματα σε απόλυτο fashion icon της ελληνική showbiz. «Συνήθως φτιάχνω τις εικόνες μαζί»




Eurovision
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της. Τα στοιχήματα και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Γενικά όμως, όλοι αναμένουν την εμφάνισή της στη γενική πρόβα μαζί με τους χορευτές της, ώστε να διαφανεί αν η συμμετοχή της Κύπρου έχει τις προδιαγραφές για νίκη. Βέβαια το πρόβλημα υγείας της μέσης της εξακολουθεί να την απασχολεί. Έτσι, σύμφωνα πάντα με την ίδια, η εμφάνιση της στην σκηνή θα είναι χωρίς ψηλοτάκουνα. Ωστόσο, το τι θα φορέσει στη σκηνή δεν έχει αποφασιστεί αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει!




* Πληροφορίες και  φωτογραφικό  υλικό απο το περιοδικό “Beautiful People”.