ΚΥΠΡΟΣ 2019: Σε ρυθμούς "Replay" το Eurovision cocktail party του ΡΙΚ προς τιμή της εκπροσώπου Τάμτα


Σήμερα στο Hilton Park στην Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το cocktail party παρουσίασης της εκπροσώπου μας Τάμτα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με πλήθος επωνύμων, δημοσιογράφων, παρόντες ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κος. Μιχάλης Μαραθεύτης, η Αρχηγός της Κυπριακής Αποστολής, κ. Εύη Παπαμιχαήλ, ο ένας εκ των δύο σχολιαστών, κ. Τάσος Τρύφωνος, ο εκπρόσωπος της εταιρίας διοίκησης και δημοσίων σχέσεων, Ερωδιός Live, κ. Γιάννης Κουτσαφτάκης, και η εκπρόσωπος της εταιρίας και Διευθύντρια Προϊόντος της MINOS-EMI, κ. Κική Tσόλκα.
Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους ήταν μεταξύ άλλων ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κύπρο, κ. Shmuel Revel, αλλά και μέλη του συγκροτήματος που εκπροσώπησαν την Κύπρο το 2016, MinusOne, και ο εκπρόσωπος της Κύπρου το 1995 και το 2000, Άλεξ Παναγή, με τον OGAE Κύπρου να δίνει δυναμικό παρών.

 
 
 
 


                   
Ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κος. Μιχάλης Μαραθεύτης καλωσόρισε την εκπρόσωπο μας Τάμτα και εξέφρασε θερμό λόγο κατά το καλωσόρισμα του.
Η εκπρόσωπος μας με λόγια συγκίνησης εξέφρασε την αγάπη της για την Κύπρο και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην σκηνή του Eurovision.
Προσκεκλημένος του αποψινού Eurovision cocktail party ήταν ο πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο, όπου με την σειρά του μας προσκάλεσε στο Τελ Αβίβ, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Τάμτα.
Ο OGAE Κύπρου με μεγάλη αγάπη και τις ευχές του χάρισε ένα συμβολικό δώρο στην Τάμτα να την συντροφεύει για καλή τύχη στο Ισραήλ.



Το cocktail party συνεχίστηκε με εναν πλούσιο μπουφέ, εκλεκτά ποτά και με ευχάριστο κλίμα από τους παρευρισκόμενους.
Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και στην φετινή μας εκπρόσωπο Τάμτα, με χίλιες ευχές για χίλιες επιτυχίες!