Cyprus is calling...Ο OGAE Κύπρου ψήφισε και δίνει την δική του βαθμολογία με πολλές εκπλήξεις στην σημερινή εκδήλωση.












«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο OGAE International διοργανώνει το δικό του
διαγωνισμό ανάμεσα στα μέλη του για το αγαπημένο τραγούδι των φανατικών του διαγωνισμού, με την σειρά του ο OGAE Κύπρου έδωσε το δικό του top-10 με βάση τις προτιμήσεις των μελών του!!
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκαν σήμερα την Κυριακή 21 Απριλίου στον πολυχώρο Upside Down στον Άγ. Αντώνιο, Λευκωσία (Προδίκου 1, στην περιοχή πίσω από τους φούρνους Ζορπά και Πανδώρα).
Στην σημερινή εκδήλωση έδωσαν το παρόν σύσσωμο το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του OGAE Κύπρου καθώς και τα μέλη του που τίμησαν με την παρουσία τος την σημερινή εκδήλωση.
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του OGAE Κύπρου
Πρόεδρος: Γιώργος Φάντης Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Καβάζης
Γραμματέας: Γιάννος Κυριάκου Ταμίας: Πασχάλης Κκαράς Μέλος: Κατερίνα Κυριάκου Μέλος: Λούκας Λεωνίδου Μέλος: Μάριος Καλούδης






Η σημερινή εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση της βαθμολογίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου έγινε με έναν ευφάνταστο και ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο.
Πάρτε μια μικρή γεύση:
Μάριος Καλούδης-Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε η ψηφοφορία των μελών καθώς και το τελικό αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα της τελικής βαθμολογίας, καθώς τα αποτελέσματα στάλθηκαν στον OGAE International όπου θα ανακοινωθούν και επίσημα.
Μετά το πέρας της ανακοίνωσης της βαθμολογίας του OGAE Κύπρου, το Διοικητικό Συμβούλιο επιφύλασσε εκπλήξεις για τα παρευρισκόμενα μέλη..Οι εκπλήξεις αυτές είχαν το όνομα "Ding Dong" και " Charlie Chaplin", τα παρευρισκόμενα μέλη χωρίστηκαν σε δύο ομάδες τους "Euphorics" με αρχηγό της ομάδας τον Ζαμπά Ανδρέα, τέως πρόεδρος του OGAE Κύπρου και τους "Eurostars" με αρχηγούς τους Ευριπίδη Γιώργο, τέως ταμίας του OGAE Κύπρου και τον Αντωνίου Γιάννη, τέως μέλος του OGAE Κύπρου.

Κατά το "Ding Dong" οι ομάδες υποβλήθηκαν σε τεστ γνώσεων της Eurovision, η διασκέδαση και το γέλιο ήταν αμείωτο.





Νικητές αυτής της δοκιμασίας στέφθηκαν οι " Eurostars"
Κατά την δοκιμασία " Charlie Chaplin" οι ομάδες υποβλήθηκαν στην διαδικασία της παντομίμας, όπου έπρεπε να μαντέψουν συμμετοχές, τραγούδια ακόμη και χρονολογία της εκάστοτε συμμετοχής.

Νικητές αυτής της δοκιμασίας η ομάδα των " Euphorics"
Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία και μετά την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία, δόθηκε ραντεβού πλέον στο Τελ Αβίβ όπου το Διοικητικό Συμβούλιο, η συντακτική ομάδα και τα μέλη του OGAE Κύπρου θα είναι εκεί για την υποστήριξη της  Κυπριακής συμμετοχής.
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του OGAE Cyprus, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@ogaecyprus.com αναφέροντας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, E-mail). Ακολούθως θα σας στείλουμε τον αριθμό του τραπεζικού μας λογαριασμού για να καταθέσετε την ετήσια συνδρομή μέλους (€20 ετησίως). 
Το κάθε μέλος του Σωματείου θα πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή cardskipper, μέσω την οποία θα ενεργοποιηθεί η ψηφιακή ταυτότητα μέλους (περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μετά την εγγραφή).