ΚΥΠΡΟΣ 2019: Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Κύπρου, δείτε την Τάμτα στην πρώτη της πρόβα!

















Από νωρίς σήμερα το πρωί η Κυπριακή
αποστολή βρισκόταν σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας αφού σήμερα Σάββατο στις 10 η ώρα το πρωί, η Κύπρος μας σήκωνε την αυλαία του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Πρίν την επίσημη πρώτη πρόβα το team replay έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση-πρόβα της χορογραφίας πριν ανέβουν στην σκηνή της Eurovision.
Ακολούθησε η επιμέλεια του styling τόσο για την εκπρόσωπο μας Τάμτα όσο και για τους άνδρες χορευτές που θα την συντροφεύουν στην σκηνή.




Αφού έγινε το απαραίτητο sound check ήταν όλα και όλοι έτοιμοι να καταλάβουν την σκηνή της Eurovision, πάνω στην σκηνή βρίσκονται 6 κολώνες φωτός σε άσπρο χρωματισμό που κατά την διάρκεια του τραγουδιού αλλάζουν σε μπλε χρώμα. Στην οθόνη LED εμφανίζονται γραμμικά σχέδια σε μωβ, κόκκινο και λευκό χρωματισμό, τα εντυπωσιακά σημεία της σκηνικής παρουσίας και σκηνοθεσίας είναι στο ρεφρέν που επαναλαμβάνεται το "replay" τρεις φορές δείχνει την εκπρόσωπο μας Τάμτα όπως και στο video clip να κάνει την ίδια κίνηση τρεις φορές. 
Άλλο ένα κομμάτι που αφήνει το στίγμα του, είναι στο δεύτερο ρεφρέν όπου οι χορευτές βγάζουν με "ιδιαίτερο" τρόπο το δερμάτινο jacket της Τάμτα και μένει με το κρυστάλλινο κορμάκι της, στο τέλος του τραγουδιού οι χορευτές βρίσκονται ξαπλωμένοι στο πάτωμα.









Πάρτε μια μικρή γεύση της σημερινής πρώτης πρόβας της Κύπρου.

Να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε ότι η σημερινή είναι η πρώτη τεχνική πρόβα και πολλά μπορεί να αλλάξουν ή όχι στην σκηνοθεσία και στην σκηνική παρουσία, αφού σήμερα η αποστολή θα δει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη την συμμετοχή μας στην σκηνή και το πως θα προβληθεί στις οθόνες. Μετά από το καθιερωμένο meeting θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις για βελτιώσεις και αλλαγές στον φωτισμό ή στην σκηνοθεσία ούτως ώστε η συμμετοχή μας να έχει το καλύτερο δυνατό τηλεοπτικό αποτέλεσμα. 

Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μάιου στις 10 η ώρα το πρωί (ώρα Κύπρου).