ΕΛΛΑΔΑ 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα πραγματοποίησε την πρώτη της τεχνική πρόβα, τι εκπλήξεις επιφύλασσε;
Το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα Ντούσκα ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2019 με το Better Love.
Όλα πήγαν μια χαρά στην τεχνική πρόβα και η ελληνική αποστολή πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση!

Η Κατερίνα Ντούσκα ντυμένη σε γήινα χρώματα με μια σειρά από μαργαριτάρια να είναι πλεγμένη στα μαλλιά της, μαζί με τις 5 κοπέλες που την πλαισίωσαν, εφάρμοσαν την τεχνική ταμπλό βιβάν για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision.
Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.

Οι τρεις κοπέλες στα φωνητικά φορούν φορέματα κίτρινης απόχρωσης με μανίκια τα οποία είναι φαρδιά και συνέχεια του κυρίως φορέματος τους σαν φτερά όταν ξεδιπλώνονται. 
Υπάρχουν τρεις χορογραφίες, σαν παράλληλες δράσεις και πρόκειται για μια ιδιαίτερη κινησιολογική προσέγγιση του κομματιού. Δύο από τις χορεύτριες κρατούν ξίφη, τα οποία είδαμε και στο επίσημο βιντεοκλίπ του Better Love.
Η ερμηνεία ξεκινάει με την Κατερίνα να στέκεται πάνω σε μια βάση που μοιάζει με μια αρχαία ελληνική κρήνη.

Υπάρχουν δύο χορευτές με σπαθιά σε κάθε χέρι στο πλάι και τρεις χορευτές που κάθονται στο μπροστινό μέρος. Στην συνέχεια, αυτό γυρίζει για να αποκαλύψει έναν τοίχο λουλουδιών, ο οποίος γίνεται ένα με τα λουλούδια που ανοίγουν στην LED οθόνη. Οι δύο χορεύτριες με τα σπαθιά εκτελούν συγχρονισμένες χορευτικές κινήσεις, ενώ οι άλλες τρεις αλληλεπιδρούν με τη ερμηνεία του τραγουδιού, ξαπλωμένοι στο LED δάπεδο.
Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι το σκηνικό φέρει την υπογραφή του Tom Denning, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga, αλλά και το βρετανικό X-Factor.

Δείτε απόσπασμα από την σημερινή πρόβα