ΚΥΠΡΟΣ 2019: Μόλις ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Κύπρου, δείτε την Τάμτα στην δεύτερη της πρόβα!








Σήμερα το πρωί στις 10:00πμ πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Κύπρου.

Αφού έγινε το απαραίτητο sound check ήταν όλα και όλοι έτοιμοι να καταλάβουν την σκηνή της Eurovision, 


Πάνω στην σκηνή βρίσκονται 6 κολώνες φωτός σε άσπρο χρωματισμό που κατά την διάρκεια του τραγουδιού αλλάζουν σε μπλε χρώμα. Στην οθόνη LED εμφανίζονται γραμμικά σχέδια σε μωβ, κόκκινο και λευκό χρωματισμό, τα εντυπωσιακά σημεία της σκηνικής παρουσίας και σκηνοθεσίας είναι στο ρεφρέν που επαναλαμβάνεται το "replay" τρεις φορές δείχνει την εκπρόσωπο μας Τάμτα όπως και στο video clip να κάνει την ίδια κίνηση τρεις φορές.

Άλλο ένα κομμάτι που αφήνει το στίγμα του, είναι στο δεύτερο ρεφρέν όπου οι χορευτές βγάζουν με "ιδιαίτερο" τρόπο το δερμάτινο jacket της Τάμτα και μένει με το κρυστάλλινο κορμάκι της, στο τέλος του τραγουδιού οι χορευτές βρίσκονται ξαπλωμένοι στο πάτωμα μαζί με κάποιες άλλες αλλαγές. 
Υπήρχαν κάποια θέματα με τον ήχο και τον φωτισμό την πρώτη φορά όμως διορθώθηκαν και η δεύτερη πρόβα ήταν πολύ καλύτερη.





Αναμένοντας το επίσημο βίντεο, παρακολουθήστε κάποια ερασιτεχνικά βίντεο απότην δεύτερη εντυπωσιακή πρόβα της Κύπρου

Να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε ότι η σημερινή πρόβα είναι η δεύτερη τεχνική πρόβα και όχι το τελικό αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσουμε στη βραδιά του ημιτελικού. Μετά από το καθιερωμένο meeting θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις για βελτιώσεις και αλλαγές στον φωτισμό ή στην σκηνοθεσία ούτως ώστε η συμμετοχή μας να έχει το καλύτερο δυνατό τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Να αναφέρουμε επίσης ότι το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Κύπρου στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube έχει τα περισσότερα views και ανέρχονται περίπου στα 591K views.
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ένα απόσπασμα από τη σημερινή πρόβα από το επίσημο YouTube Channel της Eurovision.