Ο OGAE Κύπρου συναντά τα μέλη του στο Τελ Αβίβ

Ο OGAE Κύπρου βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ και σήμερα λίγες ώρες πριν το πρώτο ημιτελικό συνάντησε τα μέλη του που βρίσκονται ήδη στο Τελ Αβίβ.

Η αγωνία για την αποψινή βραδιά στα ύψη αλλά πάντα με την ελπίδα και την θετική σκέψη για το καλύτερο αποτέλεσμα, τα μέλη αντάλλαξαν απόψεις και σχόλιασαν τα των μέχρι στιγμής εξελίξεων στην φετινή Eurovision.Τα μέλη του OGAE Κύπρου ένθερμα ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους.


Και εννοείται στέλνουν την αγάπη τους και την θετική τους ενέργεια στην εκπρόσωπο μας Τάμτα και στην Κυπριακή συμμετοχή.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του OGAE Cyprus, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@ogaecyprus.com αναφέροντας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, E-mail). Ακολούθως θα σας στείλουμε τον αριθμό του τραπεζικού μας λογαριασμού για να καταθέσετε την ετήσια συνδρομή μέλους (€20 ετησίως). 
Το κάθε μέλος του Σωματείου θα πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή cardskipper, μέσω την οποία θα ενεργοποιηθεί η ψηφιακή ταυτότητα μέλους (περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μετά την εγγραφή).