ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2020: Η Ολλανδία επιβεβαίωσε ότι θα εκπροσωπηθεί από τον Jeangu Macrooy











Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του
ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα AVROTROS και μέλος της επιτροπής επιλογής Eric van Stade, ο Jeangu βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό στο ραντάρ μας. "Το τραγούδι που μας έδωσε μας άγγιξε αμέσως. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Jeangu θέλει να είναι ο συνοδοιπόρος μας σε αυτό το ταξίδι μαζί μας! "
Ο Jeangu είναι εξίσου ευχαριστημένος με τις ειδήσεις: "Είμαι απερίγραπτη τιμή ! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το πιο όμορφο πράγμα που έχει κάνει μέχρι τώρα. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε την Ολλανδία περήφανη! Πάμε!"

Σχετικά με τον Jeangu Macrooy

Ο Jeangu Macrooy γεννήθηκε το 1993 στο Παραμαρίμπο του Σουρινάμ. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε όταν στα 13α γενέθλια έλαβε μια κιθάρα. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Xillan, δημιούργησαν ένα μουσικό δίδυμο.
Η μουσική καριέρα άνθησε όταν στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite που τον υπέγραψε στην  Unexpected Records. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Από τότε έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει δύο υποψηφιότητες για το βραβείο Edison που ισοδυναμεί με τα βραβεία American Grammy.