ΙΣΠΑΝΙΑ 2020: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της συμμετοχής με τίτλο αυτού "Universo"



















Ο ισπανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός
σταθμός RTVE αποκάλυψε ότι το «Universo» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα τραγουδήσει ο Blas Cantó στο Ρότερνταμ.

Το Universo θα είναι η 60η συμμετοχή της Ισπανίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καθώς η χώρα δεν απουσιάζει ποτέ από τον διαγωνισμό από την πρώτη συμμετοχή της το 1961. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να ακούσουμε το Universo για πρώτη φορά. Το βίντεο κλιπ της ισπανικής συμμετοχής θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της ισπανικής τηλεόρασης την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 10:00 CET.

"Το Universo αντικατοπτρίζει έναν κόσμο παρόμοιο με τον δικό μου και, ακούγοντάς το, το κοινό μπορεί να ανακαλύψει την εξέλιξή μου. Νομίζω ότι είναι ένα περιπέτεια συναισθημάτων", δήλωσε ο ισπανός υποψήφιος. "Το τραγούδι έχει για μένα ένα καινούργιο και κάπως επικίνδυνο ύφος, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα την ουσία μου".
Η εικόνα δείχνει μόνο τον καλλιτέχνη ανάμεσα σε έναν σκοτεινό ουρανό που φωτίζεται από ένα πλήθος αστεριών. Αντιμέτωπος με την τεράστια έκταση του δικού του Σύμπαντος , ο Blas παρατηρεί προσεκτικά τα βήματα του, τα οποία τον οδηγούν κατά μήκος μιας βραχώδους επιφάνειας που μοιάζει με φεγγάρι, προς αυτό που φαίνεται αβέβαιο έδαφος. Για να μπορέσει να συνεχίσει στο νέο μονοπάτι που έχει πάρει, πρέπει να απελευθερωθεί από τις προηγούμενες συγκρούσεις του. Είναι ένα αποφασιστικό ταξίδι που θα σηματοδοτήσει ένα νέο στάδιο στη ζωή του.