ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2020: Ο Ben Dolic εκπρόσωπος της Γερμανίας με το τραγούδι "Violent Thing"











Ο καλλιτέχνης της Γερμανίας
αποκαλύφθηκε σήμερα μετά τη λήξη την εκπομπή "Unser Lied Für Rotterdam". Από τις 15:30 ο καλλιτέχνης δεν είχε πλέον υποχρέωση σιωπής και ο Ben Dolic μπόρεσε να αποκαλύψει ότι θα ταξιδέψει με την γερμανική σημαία στο Ρότερνταμ με το τραγούδι του "Violent Thing".

Ο 22χρονος Ben είναι Σλοβένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο "The Voice" της Γερμανίας την 8η σεζόν, όπου και κατέκτησε την δεύτερη θέση. Σήμερα ζει στην Ελβετία και έχει περιοδεύσει στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία στο παρελθόν. Ωστόσο, οι fans της Eurovision μπορεί να τον γνωρίσουν από τη σλοβενική εθνική επιλογή EMA το 2016, όπου συμμετείχε ως μέρος του γκρουπ D Base.

Το τραγούδι "Violent Thing" γράφτηκε από τους Connor Martin, Dag Lundberg, Jimmy Thoren, Peter St James και Borislav Milanov , ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις άκρως επιτυχημένες συμμετοχές της Eurovision, όπως το "If Love Was a Crime“, “Beautiful Mess”, “Nobody But You”. 

Υπεύθυνος της σκηνικής παρουσίασης θα είναι ο Αμερικανός χορογράφος Marty Kudelka, ο οποίος στο παρελθόν ήταν υπεύθυνος για μεγάλες εκδηλώσεις όπως το ημίχρονο show του Superbowl το 2018.

Δείτε το επίσημο video clip με το τραγούδι εκπροσώπησης

Καλή επιτυχία Γερμανία!