ΚΥΠΡΟΣ 2020: Ακούστε το τραγούδι εκπροσώπησης της Κύπρου για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της EurovisionΣήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα
οπτικοποιημένο το τραγούδι εκπροσώπησης μας "Running" στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μέσω της εκπομπής του ΡΙΚ 1 "Happy hour".

Παρακολουθείστε το επίσημο video και το τραγούδι εκπροσώπησης της Κύπρου.

Οι στίχοι του τραγουδιού 
I don't feel like talking, let me sit here alone.
The phone's calling, I can't pick it up

I'm tired of running from these demons (demons)
I'm tired of running from these demons, I can't see any more
I can't see anymore

But I keep on running, I keep on running
I keep on running away
Now I keep on running, I keep on running
I don't wanna fall again

Drowning out my memories, from the night before
Door's knocking, just leave me alone

Looking - losing
My energy - tripping
Anybody tow me back home

(Yeah yeah)

Standing naked
Putting on fake smiles
I don´t wanna be sad anymore

I don't wanna fall again

I'm not gonna fall again

Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και στον Sandro στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! 

Η Κύπρος κληρώθηκε στον πρώτο ημιτελικό στις 12 Μαΐου 2020, στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού (θέσεις 9-17). 

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Αλέξανδρος Κωστελίδης, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης του εντυπωσιακού video clip της Άννας Βίσση “Φλεγόμενος Τροχός” και πολλών άλλων. 

Χθες μέσω της σελίδας του Facebook CYBC:Eurovision Cyprus ανακοινώθηκε ότι η Panic Records αποτελεί μέλος της Κυπριακής ομάδας. Βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας  είναι ο Alfie Arcuri,  η οποία συμπληρώνεται από τον Γερμανό τραγουδιστή και συνθέτη Octavian, τον τραγουδοποιό και μουσικό παραγωγό Sebastian Metzner Rickards, τον ίδιο τον Sandro, καθώς και τον Teo Arkitekt.
Ο Sandro, γεννημένος στη Γερμανία ως Alessandro Rütten, από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Μιλάει Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Η μουσική αποτελεί μέρος της ζωής του από νεαρή ηλικία. 

Το 2015, πέρασε από της οντισιόν για το Supertalent - τη γερμανική έκδοση του Got Talent χωρίς να φτάσει μακριά στον διαγωνισμό. 

Το 2018, συμμετείχε στο the Voice της Γερμανίας όπου εντυπωσίασε τους μέντορες και το παρευρισκομενο κοινό με την ερμηνεία του αλλά στην συνέχεια του διαγωνισμού αποκλείστηκε στα sings-offs αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις από την συμμετοχή του.
Το 2019, συμμετείχε στο New wave festival ως εκπρόσωπος της Αμερικής, κατά την εβδομάδα του φεστιβάλ ενθουσίασε το πάνελ των κριτών όπου κατατάσσεται στην 6η θέση με 243 βαθμούς.