ΕΛΛΑΔΑ 2020: Ακούστε και δείτε το SUPERG!RL











Αποκαλύφθηκε σήμερα σε πρώτη
τηλεοπτική μετάδοση το video clip του τραγουδιού «SUPERG!RL» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την νέα εκπομπή της ΕΡΤ “Eurovision-Αντίστροφη μέτρηση” .

Παρακολουθείστε το επίσημο video clip και το τραγούδι εκπροσώπησης. 

Ο Ελληνικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός
ΕΡΤ  επέλεξε την Ελληνο-ολλανδικής καταγωγής  τραγουδίστρια Στεφανία Λιμπερακάκη με το τραγούδι SUPERG!RL να εκπροσωπήσει την χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Η Stefania θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του πρώτου μισού του δεύτερου ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

Η ΕΡΤ επέλεξε μια πολύ έμπειρη ομάδα να πλαισιώσει την 17χρονη τραγουδίστρια . Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μαζί με την ομάδα Arcade, συνέθεσε τη μουσική για το SUPERG! RL . Για τον Κοντόπουλο, η φετινή συμμετοχή σηματοδοτεί τη δέκατη συμμετοχή του στον διαγωνισμό .
Ο Κοντόπουλος και οι Arcade συνεργάστηκαν με την Sharon Vaughn, η οποία έγραψε τους στίχους του τραγουδιού. Η Vaughn έγραψε επίσης τους στίχους για την περσινή ρωσική συμμετοχή Scream.
Ο Φώκας Ευαγγελινός, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έχει επιλεγεί ως ο καλλιτεχνικός διευθυντής.