ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2020: Με το τραγούδι "YOU" στο Ρότερνταμ, ακούστε το τραγούδι εκπροσώπησης














Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της
Βόρειας Μακεδονίας, επέλεξε τον Vasil να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.
Ακούστε το τραγούδι εκπροσώπησης 

Ο Vasil συμμετείχε στην ομάδα της Tamara Todevska στα φωνητικά του περασμένου διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision στο Τελ Αβίβ, ανέφερε σχετικά με την επιλογή του, ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. "Νιώθω μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου στον διαγωνισμό τραγουδιού  στο Ρότερνταμ, θα βάλω όλη μου την εμπειρία και την γνώση για να δημιουργήσω ένα μαγικό ταξίδι που θα αγγίξει την καρδιά των ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη".

Vasil Garvanliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι από την ηλικία των 7 ετών, λαμβάνοντας μέρος στα πιο δημοφιλή φεστιβάλ παίδων της Βόρειας Μακεδονίας. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Στο ενεργητικό του φέρει από ποπ μέχρι πάνω από 50 οπερετικους ρόλους και ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, το σύνθημα ζωής του Vasil είναι απλό: όποτε οι λέξεις αποτυγχάνουν, τραγούδα .

Κατά την επιστροφή του στην Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Vasil κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles: Gjerdan, Patuvam  και Mojata Ulica . Η πρώτη του ατομική συναυλία τον Νοέμβριο του 2019 εξαντλήθηκε και παρουσίασε την τεράστια μουσική του εμπειρία από όλο τον κόσμο.