ΙΣΠΑΝΙΑ 2021 :Ένα uptempo και μία μπαλάντα από τον Blas Cantó για την Ισπανία στο Ρότερνταμ!




Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ισπανίας δημοσίευσε σήμερα τους τίτλους των δύο υποψήφιων τραγουδιών για την εκπροσώπηση της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον τον Μάιο στο Ρότερνταμ του 2021. Τα δύο κομμάτια θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου σε όλες  τις  ψηφιακές πλατφόρμες.                                                                                                                       


 

 

Ο 29χρονος τραγουδιστής Blas Cantó, στον οποίο έγινε η ανάθεση εκπροσώπησης της Ισπανίας, θα ερμηνεύσει ζωντανά το uptempo τραγούδι Memoria (Ελληνικά “Ανάμνηση”) και την μπαλάντα Voy a quedarme ( Ελληνικά: “Θα μείνω”) στον ειδικά διαμορφωμένο εθνικό τελικό Destino Eurovisión εντός του μήνα. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αυτόματα με την παρουσίαση των τραγουδιών την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00 (ώρα Κύπρου). Εκτός από την επιλογή της τηλεψηφοφορίας και των SMS, για πρώτη φορά θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες διαδικτύου ναούν να ψηφίσουν online το αγαπημένο τους κομμάτι συμπεριλαμβανομένων και των χρηστών που δεν διαμένουν Ισπανία.

 


 

Να σας θυμίσουμε ότι ο Blas Cantó με το τραγούδι Universo (Ελληνικά: “Σύμπαν”) ήταν ο εκπρόσωπος της Ισπανίας και για τον διαγωνισμό του 2020 ο οποίος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ακυρώθηκε. Στα πιο κάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την ζωντανή εκτέλεση του Universo καθώς και το επίσημο βίντεο κλιπ.


Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook για να ακούσεις πρώτος τα υποψήφια τραγούδια της Ισπανίας.



Emmanouel Constantinou