ΚΥΠΡΟΣ 2021: Αποκαλύφθηκε η φετινή μας συμμετοχή με την μοναδική εκπρόσωπο μας Έλενα Τσαγκρινού, ακούστε και δείτε το επίσημο video clip


Σήμερα το απόγευμα προβλήθηκε για πρώτη
φορά στην εκπομπή του ΡΙΚ1 “Happy Hour” το τραγούδι εκπροσώπησης μας "El Diablo". 

Το "El Diablo” είναι αγγλόφωνο και έχει γραφτεί από τους Thomas Stengaard, Laurel Barker, Jimmy Joker και Oxa. Πρόκειται για παγκοσμίως διακεκριμένους συνθέτες που έχουν συνεργαστεί με ονόματα-θηρία όπως η Lady Gaga, ο Enrique Iglesias, ο Usher, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj. 

Η Κυπριακή αποστολή και όλη η ομάδα με την ταλαντούχα εκπρόσωπο μας Έλενα Τσαγκρινού εργάστηκαν πυρετωδώς για το βίντεο κλίπ και συνεχίζουν να εργάζονται για το σύνολο των προετοιμασιών που απαιτούνται.

Το video clip, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη, έχει ως επίκεντρο την Έλενα σε μια δυναμική χορογραφία της εξαίρετης Chali Jennings και βεβαίως με τις μοναδικές δημιουργίες της πρωθιέρειας της Ελληνικής μόδας διεθνώς Σίλιας Κριθαριώτη, όπου έχει αναλάβει όλη την ενδυματολογική εικόνα της συμμετοχής της Κύπρου.

Παρακολουθείστε το επίσημο video clip και τραγούδι εκπροσώπησης της Κύπρου μας με την υπέροχη εκπρόσωπο μας Έλενα Τσαγκρινού 

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021. 

Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και στην μοναδική και ταλαντούχα εκπρόσωπο μας Έλενα Τσαγκρινού στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, η θετική μας ενέργεια, στήριξη και αγάπη θα τους ακολουθεί σε κάθε τους στιγμή!