ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2021: Ο Vasil Garvanliev με το τραγούδι "Here I stand" Θα ταξιδέψουν για το Ρότερνταμ, ακούστε το τραγούδι εκπροσώπησης

Η Βόρεια Μακεδονία αποκάλυψε την συμμετοχή της, Ο Vasil Garvanliev με το τραγούδι "Here I stand" Θα ταξιδέψουν για το Ρότερνταμ. 

Παρακολουθείστε το επίσημο video clip και τραγούδι εκπροσώπησης 

Ο τραγουδιστής ανάφερε για την διαδικασία δημιουργίας της δεύτερης συμμετοχής του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision:

"Στη μέση του χάους και του ανεμοστρόβιλου των απογοητεύσεων πέρυσι, έγραψα «Here I stand» σε μια ανάσα χωρίς συγκεκριμένο στόχο ή εστίαση. Νομίζω ότι προέκυψε από μία από αυτές τις ιδιαίτερες και σπάνιες στιγμές της ζωής, όταν είσαι μόνος σου με τον εαυτό σου και μπορείς να αφήσεις τα συναισθήματα να ρέουν στην πιο αγνή τους μορφή χωρίς αυτο κρίση, ελεύθερα και ειλικρινά."

Τα υποστηρικτικά φωνητικά έχουν ηχογραφηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από πρώην μέλη της Παιδικής Χορωδίας του Σικάγο, στην οποία ο Βασίλης συμμετείχε ως παιδί.

Ο Vasil Garvanliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι από την ηλικία των 7 ετών, λαμβάνοντας μέρος στα πιο δημοφιλή φεστιβάλ παίδων της Βόρειας Μακεδονίας. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Στο ενεργητικό του φέρει από ποπ μέχρι πάνω από 50 οπερετικους ρόλους και ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, το σύνθημα ζωής του Vasil είναι απλό: όποτε οι λέξεις αποτυγχάνουν, τραγούδα .

Κατά την επιστροφή του στην Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Vasil κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles: Gjerdan, Patuvam  και Mojata Ulica . Η πρώτη του ατομική συναυλία τον Νοέμβριο του 2019 εξαντλήθηκε και παρουσίασε την τεράστια μουσική του εμπειρία από όλο τον κόσμο.