ΚΥΠΡΟΣ 2021: Αναχωρεί ΤΩΡΑ για το Ρότερνταμ η εκπρόσωπος Έλενα Τσαγκρινού

H Κύπρος όπως γνωρίζουμε θα εκπροσωπηθεί στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας , από την ταλαντούχα Έλενα Τσαγκρινού .

Η Κυπριακή αποστολή εργάστηκε σκληρά, με την εκπρόσωπο μας τους τελευταίους μήνες να ακολουθεί ένα ιδιαίτερο καθημερινό πρόγραμμα με ατελείωτες ώρες προβών και είναι καθόλα έτοιμοι για την πρώτη τεχνική πρόβα την Κυριακή 9 Μαΐου στις 11:00 ώρα Κύπρου. Η δεύτερη πρόβα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μάϊου στις 14:55 ώρα Κύπρου.

Γεμάτη ενθουσιασμό και την ελπίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα η φετινή μας εκπρόσωπος Έλενα έκανε τις εξής δηλώσεις πριν την αναχώρηση της.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναχώρηση 






Τη σκηνοθεσία της Κυπριακής αποστολής έχει αναλάβει ο Δανός Marvin Diettman. Τη χορογραφία που θα παρουσιαστεί επί σκηνής έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018). Η ίδια η χορογράφος θα βρεθεί και στη σκηνή του Ahoy για να συνοδέψει με τις χορευτικές της δεξιότητες την Έλενα Τσαγκρινού. Μαζί τους θα βρεθούν ακόμη τρεις χορεύτριες στη σκηνή, οι Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου.

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021. 

Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και στην μοναδική και ταλαντούχα εκπρόσωπο μας Έλενα Τσαγκρινού στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, η θετική μας ενέργεια, στήριξη και αγάπη θα τους ακολουθεί σε κάθε τους στιγμή!