Ψήφισε στο OGAE Poll 2022

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο OGAE International διοργανώνει τον δικό του διαγωνισμό ανάμεσα στα μέλη του για το αγαπημένο τραγούδι των φανατικών του διαγωνισμού, και ο OGAE Cyprus θα δώσει το δικό του top-10 με βάση τις προτιμήσεις των μελών του!!




Θα μπορείτε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας που ετοίμασε το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Δημητρίου. Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να σας μεταφέρει στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα και ψηφίστε δίνοντας 12 βαθμούς στο αγαπημένο σας τραγούδι, 10 στο επόμενο, 8, 7 μέχρι και το 1, ακριβώς όπως στο διαγωνισμό (θα σας σταλεί email για επιβεβαίωση πως η βαθμολογία σας έχει καταχωρηθεί). Σας υπενθυμίζουμε πως δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Κύπρο!



Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε



Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 23:59.


Να σας αναφέρουμε επίσης ότι το ΔΣ ετοιμάζει μια μικρή εκδήλωση όπου τα μέλη θα μπορούν να παρευρεθούν για να δούμε πώς ψηφίσαμε όλοι μας και πώς διαμορφώθηκε το ΤΟΡ 10 του OGAE Cyprus. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αυτή στην επόμενη μασ δημοσίευση. 


Και τώρα ψηφίζουμε μαζικά για να αποδείξουμε ότι το σωματείο μας έχει τους πιο ενεργούς και φανατικούς υποστηρικτές.      


Σας ευχαριστούμε