Ψήφισε στο φετινό OGAE Second Chance

Ο διαγωνισμός ΟGAE Second Chance Contest διεξάγεται και φέτοςαπό το δίκτυο του OGAE International δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία σε τραγούδια που διαγωνίστηκαν στους εθνικούς διαγωνισμούς κάθε χώρας και που δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας τους στο διαγωνισμό της Eurovision.





Έτσι, σε αυτόν το διαγωνισμό, κάθε σωματείο επιλέγει ένα τραγούδι που διαγωνίστηκε στον τελικό της χώρας του τη χρονιά που πέρασε και το τραγούδι αυτό θα διαγωνιστεί με την εμφάνισή του στον εθνικό τελικό.

Παρόλο που το 2022 δεν πραγματοποιήθηκε εθνικός κυπριακός τελικός λόγω της απευθείας επιλογής της Ανδρομάχης από το ΡΙΚ, η Κύπρος είναι special guest jury, έτσι θα δώσουμε τη δική μας βαθμολογία στο διαγωνισμό.

Η φετινή διοργάνωση διοργανώνεται από τον OGAE Νορβηγίας μετά την περσινή τους νίκη με τους Keiino και το τραγούδι "Monument". 

Μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε τα 27 υποψήφια τραγούδια 

➡️

 εδώ.



Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν τα μέλη μας. Θα μπορείτε στείλετε την βαθμολογία σας στο email του OGAE Cyprus (info@ogaecyprus.com) με τα αγαπημένα σας τραγούδια δίνοντας 12 βαθμούς στο αγαπημένο σας τραγούδι, 10 στο επόμενο, 8, 7 μέχρι και το 1, ακριβώς όπως στο διαγωνισμό (θα σας σταλεί email για επιβεβαίωση πως η βαθμολογία σας έχει καταχωρηθεί). 

Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 23:59.