Η Κύπρος στο πρώτο μισό του 2ου ημιτελικού!

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ η κλήρωση για τις χώρες που θα λάβουν στους δύο ημιτελικούς του φετινού διαγωνισμού της Γιουροβίζιον.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον δεύτερο ημιτελικό και συγκεκριμένα στις πρώτες οκτώ χώρες, δηλαδή, η σειρά παρουσίασης μας την βραδιά του ημιτελικού στις 11 Μαΐου θα είναι μεταξύ 1ης και της 8ης θέσης. Η σειρά εμφάνισης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αυτό θα γίνει ύστερα που θα δημοσιευτούν όλες οι φετινές συμμετοχές.

Δικαίωμα ψήφου στον πρώτο ημιτελικό έχουν όσες χώρες συμμετέχουν σε αυτόν αλλά και οι Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ουκρανία οι οποίες περνάνε κατευθείαν στον τελικό.

Στον δεύτερο ημιτελικό συμμετέχουν συνολικά 16 χώρες από τις οποίες οι 10 θα περάσουν στον τελικό. Από φέτος, το televoting θα είναι αυτό που θα ορίσει ποιες είναι οι δέκα συμμετοχές που περνάνε στον τελικό του Σαββάτου.

Στον πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις χώρες που θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό ο οποίος αποτελείται από 15 χώρες και από τις οποίες οι 10 θα περάσουν τελικό.

Εμείς αναμένουμε την παρουσίαση και της δικής μας συμμετοχής την οποία θα ερμηνεύσει ο Andrew Lambrou.

Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!