Ρωσία 2018: Η Yulia Samoilova θα είναι η εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Eurovision

Image result for Yulia Samoilova
Η 1TV (RU) επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Yulia, λέγοντας: «Όπως είχε ανακοίνωσε το Channel One πέρυσι, η Yulia Samoilova θα είναι η εκπρόσωπος της Ρωσίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2018 αν δεν είναι επιτευχθεί η παρουσία της στην Eurovision του 2017.
Επιβεβαιώνουμε ότι αυτό το σχέδιο θα συνεχιστεί. Η Yulia Samoilova έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το διαγωνισμό. "
Η Yulia συνεργάστηκε με τον σύζυγό της Alexei Taran για να γράψει τα τραγούδια που είχαν προταθεί στο ρωσικό κανάλι Channel One.

Από αυτά τα δύο τραγούδια λέγεται ότι το ένα εκ των δύο έχει θέμα το διάστημα και το άλλο τα παραμύθια. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιο έχει επιλεγεί.
Εκτός από την σκηνική παρουσία, οι συζητήσεις έχουν ήδη γίνει σχετικά με την ενδυμασία της τραγουδίστριας στη Eurovision.
Η Yulia επιθυμεί να απομακρυνθεί από την εικόνα της στη ρωσική έκδοση του X-Factor.
Πέρυσι, η Yulia Samoilova με απευθείας ανάθεση επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στην Eurovision 2017 στο Κίεβο. Ωστόσο, αργότερα απαγορεύθηκε να εισέλθει στην Ουκρανία, αφού ανακαλύφθηκε ότι είχε ταξιδέψει στην Κριμαία το 2015, παραβιάζοντας το ουκρανικό δίκαιο.
Αναμένουμε την επιλογή του τραγουδιού..Ως τότε ας θυμηθούμε την περσινή της συμμετοχή.