ΕΛΛΑΔΑ 2018: «Στο δρόμο για τη Λισαβόνα» Μια εκπομπή αφιερωμένη στην Ελληνική αποστολή και η παρουσίαση του επίσημου βίντεο κλιπ απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ.




Μετά από δυόμισι πετυχημένες εβδομάδες, περισσότερα από 3 εκατομμύρια views στο YouTube και πολλά συγχαρητήρια από όλη την Ευρώπη, ο ελληνικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ERT θα
κυκλοφορήσει το επίσημο μουσικό βίντεο του τραγουδιού της Γιάννα Τερζή “Όνειρο Μου”, σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή απόψε στις 22:00. Οι λήψεις του μουσικού βίντεο πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, υπό τις οδηγίες του επιτυχημένου και γνωστού σκηνοθέτη Σέριφ Φράνσις.

«Στο δρόμο για τη Λισαβόνα», ονομάζεται η εκπομπή και φυσικά, εκεί θα είναι και η Γιάννα Τερζή προκειμένου να μιλήσει για τη συμμετοχή της στη Eurovision, καθώς και τα επερχόμενα σχέδια της ομάδας της για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που φιλοξενείται στη Λισαβόνα.

Οικοδεσπότες της εκπομπής θα είναι οι δίδυμοι τενόροι Γιάννης και Τάκης Φίνας (Duo Fina), οι οποίοι ήταν επίσης μία από τις 5 πρώτες υποψηφιότητες του εθνικού τελικού που θα γινόταν στις 22 Φεβρουαρίου, πριν από τον αποκλεισμό τους τον Νοέμβριο. Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τρέιλερ τους για απόψε:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή απόψε στις 22:00 εδώ.