EUROVISION 2019: Τα εισιτήρια, το μικρότερο stage η Ομήρου Οδύσσεια της φετινής Eurovision











Μετά από πολλούς μήνες συζητήσεων, συσκέψεων και αναζήτησης, η EBU
ανακοίνωσε τελικά ότι το Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει την Eurovision του 2019. Από την ανακοίνωση της 13ης Σεπτεμβρίου η προσοχή στράφηκε στον χώρο διοργάνωσης του διαγωνισμού στο Pavilion 2, στο Συνεδριακό Κέντρο Τελ Αβίβ.

Η ανακοίνωση έγινε θετικά αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μέχρι την στιγμή ανακοίνωσης των σχεδίων για την φετινή σκηνή όπου η χαρά μετατράπηκε σε απογοήτευση για πολλούς οπαδούς. Αυτό οφείλεται σε αναφορές στα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι μόνο 4.000 εισιτήρια θα διατεθούν για το κοινό από συνολικά 7.000 θέσεις. Τα υπόλοιπα 3.000 θα διατεθούν στις διάφορες αντιπροσωπείες και εκπροσώπους της EBU.
Το θέμα που έχει προκύψει, έχει εγείρει τον προβληματισμό τόσο στον KAN όσο και στην EBU και εξετάζουν την κατάσταση. 

Σύμφωνα με την Israel Hayom, ο KAN εργάζεται στην ιδέα της κατασκευής μιας μικρότερης σκηνής για να αυξήσει την χωρητικότητα, αυτό που γίνεται άμεσα σαφές είναι οτι η σκηνή της Eurovision 2019 θα είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με προηγούμενους διαγωνισμούς.

Η Israel Hayom αναφέρει επίσης ότι ο KAN έχει αρχίσει να εργάζεται και σε άλλα σχέδια για τον διαγωνισμό με τις αρχικές ιδέες να συζητούνται. Η Ομήρου Οδύσσεια της φετινής σκηνής και διοργάνωσης έχει μόλις αρχίσει, οι εξελίξεις και τα νέα αναμένονται οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αναπροσαρμογές που έρχονται σύντομα.