ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 2019: Ποιό το μέλλον του 1in360











Οι παραγωγοί πίσω από το τηλεοπτικό project 1in360, με μια ανάρτηση τους στο
Facebook πρόβαλαν την πιθανότητα για ένα πιο εκτεταμένο show το 2019.

Το 1in360 μπορεί να επιστρέψει το 2019 με την πιθανότητα πιο εκτεταμένου show το 2019, εάν και τα σχέδια τους έχουν πέσει σε αδιέξοδο. 
Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:
"Το αρχικό μας σχέδιο για μια επανάληψη του show του περασμένου έτους έφτασε σε αδιέξοδο περίπου ένα μήνα πριν. Αποφασίσαμε λοιπόν να επικεντρωθούμε στην αναζήτηση ενός εταίρου-συνεργάτη των  μέσων μαζικής ενημέρωσης για να δημιουργήσουμε μια πολύ μεγαλύτερο show για το 2020. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν ξανά, και τώρα υπάρχει μια πιθανότητα ότι ένα πιο εκτεταμένο show θα μπορούσε να συμβεί για το 2019. Οι συνομιλίες είναι σε εξέλιξη και μπορούμε ή όχι να έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε κατά τις επόμενες εβδομάδες"

Το 1in360 έκανε πρεμιέρα το 2018 ως η πρώτη τηλεοπτική διαδικασία επιλογής του San Marino για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Χρησιμοποιήθηκε μια online διαδικασία επιλογής, κατά την οποία πάνω από 1000 τραγουδιστές συμμετείχαν. Κορύφωση του τηλεοπτικού project αποτέλεσε ο ζωντανός τελικός που διεξήχθη στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Στη Λισαβόνα, ο Άγιος Μαρίνος εκπροσωπήθηκε από την Jessika feat. Jenifer Brening με το τραγούδι "Who we are"όπου το δίδυμο αποκλείστηκε και δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό.