ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2019: Το υποψήφιο τραγούδι των Electric Fields για το “Australia Decides 2019”










Το SBS Australia αποκάλυψε ότι το μουσικό δίδυμο Electric Fields θα παρουσιάσει το
τραγούδι "2000 and Whatever" στην αυστραλιανή εθνική επιλογή( Eurovision: Australia Decides 2019) για την Eurovision 2019. To μουσικό δίδυμο που αποτελείται από τους Zaachariaha Fielding και Michael Ross, παρουσίασαν το τραγούδι στο κοινό για πρώτη φορά στο “Woodford Folk Festival” καθώς χαιρέτισαν το νέο έτος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω ένα απόσπασμα της παρουσίασης τους.
Ο εθνικός τελικός της Αυστραλίας “Eurovision - Australia Decides” θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου στο Gold Coast. Η επιλογή του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, με ζωντανές εμφανίσεις που θα μεταδοθούν στις 8 και 9 Φεβρουαρίου, καθώς στις 9 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί και ζωντανή ψηφοφορία. 
Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Myf Warhurst και ο Joel Creasey, οι οποίοι είναι και οι σχολιαστές της Αυστραλίας στο διαγωνισμό από το 2017.
Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι:
1. Mark Vince
2. Sheppard
3. Kate Miller-Heidke
4. Electric Fields
5. Courntey Act
6. Aydan Calafiore
7. Leea Nanos


Μέχρι περαιτέρω ανακοινώσεις ας απολαύσουμε την Jessica Mauboy που εκπροσώπησε την Αυστραλία στη Λισαβόνα με το τραγούδι "We Got Love". Τερμάτισε στην 20η θέση στον τελικό με 99 βαθμούς.
Πηγή: SBS