ΚΥΠΡΟΣ 2019: Η Συνέντευξη τύπου της Τάμτα στο ‘’Σπίτι της Κύπρου’’ στην Αθήνα.













Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “Σπίτι της Κύπρου” της Κυπριακής Πρεσβείας στην
Αθήνα, η συνέντευξη τύπου της αποστολής της χώρας στην φετινή Eurovision. Η  Τάμτα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Γιουροβίζιον  , αναφέρθηκε τόσο στο τραγούδι “Replay” με το οποίο θα διαγωνιστεί, αλλά και στο πως νιώθει η ίδια  για την συμμετοχή της στο μεγαλύτερο ‘’Show’’ της Ευρώπης.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τάμτα , το τραγούδι είναι ένα καθαρό pop κομμάτι το οποίο της άρεσε από την πρώτη κιόλας  στιγμή και πιστέυει πολύ στο τραγούδι.Η Τάμτα είπε πως δεν είναι σίγουρη αν θα πάρει το 12αρι από την Γεωργία αλλά αν γίνει αυτό θα χαρεί πάρα πολύ. Από το 2014 έγινε γνωστή στην χώρα της μέσον του the X-factor σε ρόλο κριτή. Αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την στήριξη στο Όνομα της γενικά  όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ειδικότερα, απάντησε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ από όλη την ομάδα φέτος  ο στόχος δεν είναι μία ψηλή θέση στον διαγωνισμό, αλλά η άρτια  εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον. 

Η Τάμτα είπε ότι είναι πανέτοιμη, ενώ δεν έχουν αποφασίσει  ακόμα για το  πως θα είναι η εμφάνιση της στην σκηνή και πόσα άτομα θα την πλαισιώνουν . Επίσης είπε ότι δεν θα γίνει promo tour όπως γινόταν παλιά.Το τραγούδι replay  θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου  μαζί και  με το video clip  του οποίου τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν η υπεύθυνη της κυπριακής αποστολής στην Eurovision Εύη Παπαμιχαήλ, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης, η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας της Τάμτα, Μαργαρίτα Μάτσα κι ο manager της Erodios Live Management Γιάννης Κουτσαφτάκης. 

Φωτογραφικό υλικό εξωφύλλου: Μανώλης Χιώτης

Συντακτης:  Μίνως Αλεξάνδρου