ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 2019: Απόψε ο εθνικός τελικός









Το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιλέξει τον εκπρόσωπο του για τον Διαγωνισμό
Τραγουδιού της Eurovision 2019 σήμερα το βράδυ Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Το BBC ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει την εκπομπή στο BBC 2.
Ο Måns Zelmerlöw και η Mel Giedroyc θα επιστρέψουν ως οικοδεσπότες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος θα υπάρχουν 3 υποψήφια τραγούδια τα οποία κάθε ένα από αυτά θα εκτελεστεί από δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες. Συνολικά έξι τραγουδιστές θα λάβουν μέρος σ´αυτή τη διαδικασία που ονομάζεται “Song-Off” και στη τελική φάση θα περάσουν μόνο 3 καλλιτέχνες όπου ο νικητής της βραδιάς θα αναδειχθεί μέσω ειδικού πάνελ και από την ψηφοφορία του κοινού.
Ο εθνικός τελικός θα ξεκινήσει στις 20:30 CET και θα ολοκληρωθεί στις 22:00.

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο "Eurovision: You Decide" 2019 είναι τα εξής:

Πρώτο Song-Off είναι το “Bigger Than Us” written by Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik and Jonas Thander.
Στην sing-off μονομαχία θα είναι ο Michael Rice , περσινός νικητής του talent show All Together Now και η Holly Tandy συμμετέχουσα του X Factor το 2017.

Το δεύτερο Song-Off θα περιλαμβάνει δύο καλλιτέχνες που θα τραγουδούν "Freaks" από τους Jon Maguire, Rick Parkhouse, Corey Sanders και George Tizzard. 
Στην sing-off μονομαχία θα έρθουν αντιμέτωποι πρώτη έκδοση ο Jordan Clarke και από το συγκρότημα MAID. 

Το τρίτο και τελευταίο Song-Off είναι το "Sweet Lies" που γράφτηκε από τη Maria Broberg, την Lise Cabble και τον Esben Svane. 
Η πρώτη εκτέλεση θα γίνει από την Kerrie-Anne, η οποία ήταν συμμετέχουσα του X Factor το 2015 και έφτασε στα σπίτια των δικαστών και στην δεύτερη εκτέλεση από την Anisa, η οποία θα ερμηνεύσει μια πιο αργή έκδοση της μπαλάντας.