EUROVISION 2019: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Jury Rehearsal του Μεγάλου Τελικού και οι 26 χώρες μπροστά στην κριτική επιτροπή.



Με την ολοκλήρωση του χθεσινού 2ου ημιτελικού
καλύφθηκαν και οι υπόλοιπες 10 θέσεις για τον  Μεγάλο Τελικό και είναι οι ακόλουθες χώρες οι:    Β. Μακεδονία , Ολλανδία, Αλβανία, Σουηδία, Ρωσία, Αζερπαιτζαν, Δανία, Νορβηγία, Ελβετία και Μάλτα.



Σήμερα λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η Jury Rehearsal  του Μεγάλου Τελικού όπου και οι 26 χώρες που κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό θα βρεθούν αντιμέτωποι μπροστά στην κριτική επιτροπή .



Στην πρόβα αυτή το σόου τρέχει σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να διορθωθούν και οι τελευταίες ατέλειες (σκηνοθετικές, ηχητικές κ.λ.π.) και να παρουσιαστεί ένα άρτιο αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου. Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι απόψε θα κριθεί το 50% του αποτελέσματος. Η πρόβα θα μεταδοθεί μέσω κλειστού κυκλώματος στις 5μελές επιτροπές και των 41 συμμετεχόντων που έχουν  δικαίωμα ψήφου. Τέλος το αποψινό σόου θα χρησιμοποιηθεί ως back-up σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος την βραδιά του.




Να ευχηθούμε λοιπόν Καλή Επιτυχία στην Κύπρο μας αλλά και στην Ελλάδα μας να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό.